Naar boven

Vijf hele goede redenen om FIFA 18 in huis te halen

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

29 september is de releasedatum van FIFA 18. Nog even wachten dus, maar waarom zou je het spel niet alvast bestellen? We geven je hier vijf goede redenen om de game in huis te halen. Maar één van die redenen verklappen we alvast: als je FIFA 18 nu reserveert krijg je echt mega veel extra's. Welke? Snel verder lezen!

Reden 1: Real Motion Technology

Denk eens terug aan FIFA 17. Nou, je krijgt dat. Maar dan allemaal een stuk mooier, slimmer en soepeler. EA’s stokpaardje voor deze editie is het Real Motion Technology-systeem, waardoor de bewegingen van de individuele voetballers veel meer lijken op hoe ze in het echt zijn. Dus puur aan de motoriek kun je Messi onderscheiden van Neymar.

fifa 18

Dramatic moments
Nog iets waar de makers trots op zijn is de ‘dramatic moments’ feature. Producer Sam Rivera legt uit: “Geen enkele situatie op het voetbalveld is hetzelfde als de voorgaande. Dat laten we terugkomen in FIFA 18, alle balaanrakingen zullen anders zijn. Er moet veel variatie in zitten. Ronaldo is iemand die goed kan schieten, maar werkt hij de bal altijd in de kruising? Nee, dat gebeurt niet, elke keer als hij de bal speelt ontstaat een nieuwe situatie. In FIFA 18 zal dat ook gebeuren.”

Reden 2: sterk verbeterde AI

Gamerecensenten die al aan de knoppen hebben gezeten, roemen ook de sterk verbeterde AI (kunstmatige intelligentie) van FIFA 18. Teams hebben bijvoorbeeld veel meer een eigen speelstijl, medespelers gaan beter mee naar voren tijdens jouw aanvallen en ze benutten de breedte van het veld beter. En natuurlijk zijn er nog talloze kleine aanpassingen die de gameplay verbeteren.

Reden 3: meer focus op teamtactiek

In FIFA 17 zat niet merkbaar veel verschil tussen het spel van de verschillende teams. In FIFA 18 is dat anders, want in deze versie van de game kun je helemaal opgaan in het strategische spel dat je kent van je favoriete clubs. De teams onderscheiden zich door hun eigen karakteristieke tactiek te volgen. Zo maak je als spits bij Bayern München de perfecte voorzet waar Robben wel raad mee weet of breek je door de verdediging van je tegenstander met de dribbel van Ronaldo.

Reden 4: er is nog meer nieuw

Vorig jaar introduceerde EA de Story Mode, in FIFA 18 gaat het verhaal van de Engelse Alex Hunter verder. Ook de Ultimate Team-modus is vernieuwd, door toevoeging van onder meer Squad Battles, een singleplayer-modus waarin je oefent tegen de teams van andere spelers uit de community, teams samengesteld door echte voetballers, Pro FIFA-spelers of beroemdheden. FUT Legends is in FIFA 18 vervangen door FUT Icons. In deze modus maken de grootste voetballers ter wereld hun rentree in de voetballerij in jouw Ultimate Team. Denk aan helden als Ronaldo (dé Ronaldo, niet Cristiano), Maradonna, Pelé en jawel; Ruud Gullit!

Reden 5: gratis extra’s

Vanaf vrijdag 29 september kun je losgaan met FIFA 18 op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Echter, wie nu de Standard Edition* of Ronaldo Edition* bestelt (helaas uitverkocht voor PS4), krijgt drie maanden gratis toegang tot VI Pro, het digitale platform van Voetbal International. Daarnaast maak je door te pre-orderen automatisch kans op het winnen van een Samsung Galaxy Tab A.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

*Inhoud Standard Edition

  • 5 Jumbo Premium Goud Pakketten (1 per week, 5 weken lang);
  • Cristiano Ronaldo als leenspeler (voor 5 FUT-wedstrijden);
  • 8 speciale editie FUT kits (ontworpen door de artiesten van de soundtrack).
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
FIFA 18 - Windows - Code in a Box
Electronic Arts
€ 22,49
FIFA 18 - PS4
Electronic Arts
€ 22,99
FIFA 18 - Xbox One
Electronic Arts
€ 27,50
FIFA 18 - Ronaldo Edition - PS4
Electronic Arts
€ 22,99
FIFA 18 - Ronaldo Edition - Xbox One
Electronic Arts
€ 22,99

*Inhoud Ronaldo Edition

  • 3 dagen eerder toegang tot de game (speel vanaf 26 september);
  • 20 Jumbo Premium Goud Pakketten (1 per week, 20 weken lang);
  • Cristiano Ronaldo als leenspeler (voor 5 FUT-wedstrijden);
  • 8 speciale editie FUT kits (ontworpen door de artiesten van de sountrack).
Pre-order nu FIFA 18

fifa 18

© 2017 ELECTRONIC ARTS INC.  OFFICIAL FIFA LICENSED PRODUCT. © FIFA AND FIFA’S OFFICIAL LICENSED PRODUCT LOGO ARE COPYRIGHTS AND/OR TRADEMARKS OF FIFA.  ALL RIGHTS RESERVED. MANUFACTURED UNDER LICENSE BY ELECTRONIC ARTS INC.  ALL OTHER TRADEMARKS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS.


Wie ga jij kapot spelen in FIFA 18? En met welke club?