Naar boven

Just Dance 2017: dansen tot je benen niet meer kunnen

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Houd je van dansen? Dan ken je de gameserie Just Dance waarschijnlijk wel. Zo niet: Just Dance is een gamereeks waarbij je de dansmoves van de choreografen op het beeldscherm moet nabootsen, op de muziek van de grootste wereldsterren. En geloof ons maar: dat is hartstikke leuk en uitdagend. Tijd dus om dit spel in huis te halen en je huiskamer om te toveren tot dansvloer.

Just Dance 2017: even voorstellen

Met meer dan 60 miljoen verkochte exemplaren is Just Dance een van de meest succesvolle gamereeksen op deze planeet. Just Dance 2017 moet dit succes voortzetten en dat gaat wat ons betreft lukken, want deze nieuwste editie heeft veel te bieden. Denk aan nieuwe muziek van de grootste wereldsterren, nieuwe spelelementen, nieuwe dansuitdagingen én zes spelvarianten (waaronder een aantal nieuwe), die je in je eentje of met maximaal vijf dansvrienden kunt uitproberen. En als je vrienden moe zijn, dan kan je online tegen iemand anders dansen op de muziek van onder meer Sia, Sean Paul, Beyoncé (een primeur!), Justin Bieber en Major Lazer. Al nieuwsgierig geworden? Check dan deze launch trailer van Just Dance 2017 en probeer maar eens stil te blijven zitten…

Dansen met je smartphone

Het mooie van Just Dance 2017 is dat het spel zóveel te bieden heeft, dat het lang zal duren voordat je deze game zat bent. Koop je het spel, dan krijg je drie maanden gratis toegang tot Just Dance Unlimited, de dance-on-demand service van de Just Dance, waardoor je het hele jaar door exclusieve nieuwe content – zoals nieuwe dansmuziek – kunt downloaden. Bij de release van de game zijn trouwens meer dan 200 liedjes beschikbaar, waaronder 40 nieuwe tracks van onder meer de eerdergenoemde wereldsterren. Kortom, je kunt net zo lang dansen totdat je benen echt niet meer kunnen.

Ook fijn: voor het spelen van Just Dance 2017 heb je geen camera, Xbox Kinect of PS Move nodig. Download de Just Dance Controller app en je smartphone houdt je bewegingen bij, zodat je op je tv kunt zien welke moves je hebt gemaakt. Wist je trouwens ook dat je nu leuke foto’s met speciale Just Dance filters kunt maken? Jup!

slider3_just_dance_2017
Major Lazer Ft. MØ & DJ Snake - Lean On
slider2_just_dance_2017
Justin Bieber - Sorry
slider_just_dance_2017
Queen - Don't Stop me Now

Whats new?

Goeie vraag. Allereerst de muziek: er staan 40 nieuwe tracks voor je klaar, maar ook vier nieuwe modi om nog meer van Just Dance 2017 te kunnen genieten:

• Dans het dak eraf met de klassieke ‘Just Dance’ mode;
• Ontgrendel alle uitdagingen om het spel te verslaan met ‘Dance Quest’;
• Ervaar een nieuwe, leuke en te gekke dansmodus met ‘Just Dance Machine’;
• Daag vrienden en spelers van over heel de wereld uit met ‘Video Challenge’;
• Drijf je work-out op met de ‘Sweat + Playlists’ modus.

Energie voor aliens
In de laatstgenoemde modus kun je dansen op de afspeellijsten met je favoriete nummers, terwijl het spel bijhoudt hoeveel calorieën je verbrandt, hoe lang je danst en hoeveel nummers je afspeelt. Kies je voor ‘Just Dance Machine’, dan word je gekidnapt door aliens! Ze hebben jouw dansenergie nodig om de batterijen van hun ruimteschip op te kunnen laden zodat ze naar huis kunnen terugkeren. Elke ‘Just Dance Machine’ sessie bestaat uit vijf unieke danservaringen in verschillende stijlen: Flamenco, Charleston, Ballet, Hakka en Can Can. Kortom, een primeur in Just Dance 2017. Tel daar de andere ‘noviteiten’ en de bestaande content bij op en je hebt een spel dat alle redenen geeft voor een vreugdedansje.

Ga uit je dak
Just Dance 2017 is beschikbaar voor de Nintendo Wii (U), Xbox One, Xbox 360, PS3, PS4 en de PC. Bestel ‘m snel zodat je dit weekend helemaal uit je dak kunt gaan samen met je vrienden. Just Dance, dance, dance!

Bestel Just Dance 2017

just dance 2017


Op welk nummer dans jij het liefst?