Naar boven

Acer Aspire VX 15: let the games begin

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Gamers, pauzeer je spel even, want Acer introduceert drie nieuwe, betaalbare gaming laptops. Deze nieuwkomers behoren tot de Aspire VX 15-serie en bieden de hardware waar gameboys en gamegirls blij van worden.

Ogen open

Omdat gamers over het algemeen behoorlijk visueel zijn ingesteld, laten we je deze video zien waarin Acer de Aspire VX 15 gaming laptops introduceert. Check dit:

Een dikke 8

Zo’n video maakt hebberig. Snappen we volkomen, want de Aspire VX 15 gaming laptops zijn echt heel tof. Niet alleen qua design, maar ook qua hardware. Ook dat vinden de experts van Tweakers, de grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland en België, en dat blijkt wel uit het cijfer dat ze na een uitgebreide test hebben uitgereikt voor de laptops uit de Acer Aspire VX 15 serie: een dikke 8. Daar kun je mee thuis komen.

Goed voorbereid

Zo’n mooi cijfer, hoe verdien je dat nou? Simpel: door heel hard te werken. En dat doen de Aspire VX 15 gaming laptops voor je. Daarvoor zijn ze tenslotte uitgerust met een flinke lading hardware waar je warm van wordt. Overigens zullen de Aspire VX 15 laptops dat nooit worden, ongeacht hoe lang je aan het gamen bent, aangezien ze zijn uitgerust met twee koelventilatoren. Tot de uitrusting (van het instapmodel) behoort, naast de koelfans, de NVIDIA GeForce 1050 videokaart met 4 GB aan videokaartgeheugen, de krachtige Intel Core i5-7300HQ processor met 8 GB aan intern geheugen, een harde schijf van 1 TB en een SSD met een capaciteit van 128 GB. Daarmee is de Acer Aspire VX-591G-54PD – de volledige naam van het instapmodel – voorbereid op vrijwel iedere game die jij wilt spelen.

Jij mag kiezen
Acer levert drie uitvoeringen van de Aspire VX 15 gaming laptops. Het meest betaalbare model van de Aspire VX 15 hebben we hierboven aan je voorgesteld. De duurdere versies hebben grotere SSD’s, meer geheugen en een machtige Intel Core i7 processor. Je kunt de Acer Aspire VX-591G-55W5 en de Acer Aspire VX-591G-769T krijgen met een Azerty-toetsenbord.

Acer Aspire VX 15 gaming laptops: de highlights
  • Standaard uitgerust met Windows 10 Home;
  • Voorzien van een strak en futuristische design met rode accenten;
  • Toetsenbord met rode achtergrondverlichting past perfect in het design en alle toetsen zijn supergoed zichtbaar in het donker;
  • Uitgerust met twee koelventilatoren, zodat je in het heetst van je battles niet hoeft op te geven;
  • Voor de ultieme gamebeleving uitgerust met twee speakers die gebruikmaken van Dolby Audio Premium- en Acer TrueHarmony audiotechnologie;
  • Uitgerust met een 15,6 inch IPS display met een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels;
  • IPS zorgt voor een bredere kijkhoek en heldere schermweergave;
  • Dankzij een SSD (onderdeel van de standaarduitrusting) starten de gaming laptops veel sneller op dan een computer met een harde schijf.
Alle Acer Aspire VX 15 gaming laptops

Acer Aspire VX 15

Dit zijn de Aspire VX 15 gaming laptops:


Voor welke game kun je zo'n Acer laptop goed gebruiken?