Naar boven

De Ultrawide Gaming Monitor van LG verbreedt jouw beleving

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Als je eenmaal de beleving van een Ultrawide Gaming Monitor hebt ervaren, wil je nooit meer iets anders. Dat geldt zowel voor gamen als voor andere werkzaamheden. Tijdelijk is het aanbod zelfs extra aantrekkelijk, want je ontvangt een gratis game bij de LG 34UC79G Ultra Wide Monitor. En als je even verder leest, kun je 'm ook nog eens winnen. Hoe vet is dat?

Kijk je ogen uit

De kans dat ook jij iedere dag een paar uur naar je scherm staart, is vrij groot. Het zou dus zonde zijn om voor een klein, priegelig schermpje te kiezen. Zeker wanneer je je realiseert dat je dagelijks kunt genieten van een prachtige monitor van 34 inch breed. Jawel, je hoort het goed: 34 inch. Want waarom zou je met minder genoegen nemen? De LG 34UC79G – Ultrawide Gaming Monitor is daardoor de ideale keuze voor iedere gamer. Of eigenlijk überhaupt voor iedere liefhebber van elektronica. Een waardevolle investering dus. In dit blog ontdek je de vele voordelen én twee aantrekkelijke acties.

LG Gaming monitor
De optimale beleving
LG Gaming monitor
Met een geraffineerd design
LG Gaming monitor
Vernieuwt je gaming-ervaring

Een optimale beleving

Laten we eerst eens een aantal van de vele voordelen met je doornemen. De belangrijkste is dat dit de eerste 144Hz IPS 21:9 UltraWide monitor ter wereld is. Daardoor heb je nooit meer last van haperend beeld en kun je genieten van vloeiende bewegingen. Ook biedt dit hét ultieme gezichtsveld wanneer je middenin de strijd zit. Door deze onderdompelende weergave zie je gebieden die onzichtbaar waren in de beeldverhouding van 16:9. Oftewel; een nog snellere reactiviteit. Dat staat natuurlijk gelijk aan overwinning. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen van deze monitor.

De voordelen
  1. Door het design past ‘ie in iedere installatie van een gamginstation, is het scherm te kantelen en is de hoogte te verstellen.
  2. De 34” 21:9 UltraWide Curved monitor biedt een beter gezichtsveld.
  3. 144Hz zorgt voor nauwkeurige kleuruitdrukking van IPS en vloeiende gamingbeweging.
  4. De 1ms Motion Blur Reduction vermindert de bewegingsvervaging.
  5. AMD FreeSync-technologie voorkomt haperen en schudden bij geavanceerde gaming.
  6. De ‘Crosshair’-functionaliteit verbetert nauwkeurig richten in aanvallen in FPS-games.
  7. Door Dynamic Action Sync worden tegenstanders aangevallen door de zintuigen van gebruikers te synchroniseren met scènes in real time (zonder vertraging).
  8. Black Stabilizer geeft je volledige zichtbaarheid, zelfs in de donkerste scènes.
  9. In de ‘Gamermodus’ kun je een aangepaste gamingomgeving kiezen.
  10. Spelontwikkelaars ontwerpen steeds meer games voor 21:9 monitoren.

De ultieme game-setup

Uiteraard mag niemand anders aan jouw persoonlijke game-setup komen. Die plek is zo goed als heilig. De 34UC79G is daarom speciaal ontworpen om jouw game-setup nóg beter te maken. Dankzij de specifieke designkenmerken past ‘ie naadloos in iedere installatie van een gamingstation. Daarnaast is het mogelijk om het scherm te kantelen en de hoogte te regelen, terwijl de handige buishaak zorgt voor een geordende ruimte. Zo wordt je gamingervaring nóg intenser. Ja, daar is over nagedacht.

LG Gaming Monitor

Ontvang gratis een game

Als je op er op dit moment voor kiest om een LG 34UC79G Ultra Wide Gaming Monitor aan te schaffen, maak je een goede keuze. Je krijgt er namelijk gratis een game bij. Je kunt kiezen uit Fifa17, Call of Duty: Infinite Warfare – Legacy Edition óf Overwatch – Origins Edition. En natuurlijk kan je daarbij zelf aangeven over welke console je beschikt. Dat is nog eens een mooie deal.

LG Gaming monitor

Bekijk de 34UC79 Game Monitor


Welke game zou jij op de monitor willen spelen?