Naar boven

Games Voordeelweken: scherp geprijsde games, laptops, bordspellen en meer

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De Games Voordeelweken zijn weer aangebroken. En dat betekent dat onder meer talloze games, accessoires, laptops en bordspellen flink zijn afgeprijsd. Als dat nog niet mooi genoeg was, hebben wij voor het gemak de beste deals voor je op een rijtje gezet. Ready? Game on!

Goed om te weten!

Schaf je tijdens de Games voordeelweken een actieproduct aan, dan maak je automatisch kans op het winnen van een toffe prijs: de Nintendo Classic Mini SNES, waarmee je een gouden gametijdperk opnieuw kunt beleven. Sterker nog: dit blog heeft een winactie (even naar beneden scrollen) waarbij je kans maakt op dezelfde prijs. Meedoen dus.

Deal 1

games voordeelweken

De Xbox One S 1 TB met Forza Horizon 3 Hot Wheels en twee controllers voor 322 euro
Dit is dé deal voor wie een Xbox One S overweegt, want voor het bedrag van 322 euro krijg je heel veel gaming goodies. Ten eerste de Xbox One S, de kleinste en meest compacte Xbox ooit mét HDR-ondersteuning (High Dynamic Range) voor video en gaming. Daarnaast krijg je de supertoffe game Forza Horizon 3 met de Hot Wheels-uitbreiding en twee controllers, zodat je met een vriend of vriendin in de dikste auto’s kunt rijden. Deal? Wat ons betreft wel!

Deal 2

games voordeelweken

100 euro korting en een gratis Xbox controller bij een gaming laptop
Game je liever op een laptop? Dan is dit je kans om er eentje voor een mooi bedrag in huis te halen. Tijdens de Games Voordeelweken krijg je minstens 100 euro (en in sommige gevallen zelfs meer) korting op de geselecteerde gaming laptops van Acer, MSI, HP en ASUS. En, mooie bijkomstigheid: je krijgt er gratis een Xbox controller bij, die je via Bluetooth kunt verbinden met je laptop. Zo heb je maximale controle over wie of wat je bestuurt in de game die je speelt.

Deal 3

games voordeelweken

Strategische bordspellen voor heel scherpe prijzen
Soms is het goed om die controller even aan de kant te leggen en met vrienden en/of familieleden een tof bordspel te spelen. Nee, niet Ganzenbord. Kies voor een spel als Exploding kittens, een kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en geiten houden. Of voor Machi Koro, waarin je – gewapend met dobbelsteen – de stad Machi Koro laat uitgroeien tot de grootste stad, onder meer door uit de schatkist van je buren te stelen. Ook een aanrader is Pandemic, een coöperatief bordspel, waarbij je niet tegen elkaar, maar met elkaar speelt om de mensheid te redden. Deze – en nog veel meer – spellen zijn tijdens de Games Voordeelweken heel scherp geprijsd.

Deal 4

games voordeelweken

Topgames voor een scherpe prijs
Over deze deal kunnen we kort maar krachtig zijn: tijdens de Games Voordeelweken betaal je minder voor topgames als Forza Motorsport 7, Star Wars Battlefront II, Need For Speed Payback, FIFA 18 en Destiny 2. Check vooral het volledige aanbod, want er zit vast een game bij die je heel graag wilt hebben.

Deal 5

Games Voordeelweken

Tot 20% korting op Corsair gaming gear
Is jouw gaming gear aan vervanging toe? Dan is dit het moment om nieuwe uitrusting aan te schaffen, want tijdens de Games Voordeelweken zijn de geselecteerde producten van Corsair scherp geprijsd. Neem bijvoorbeeld de Corsair Void Pro Surround multi-platform headset met Dolby 7.1 Surround Sound. Hiermee ben je verzekerd van multi-kanaals audio-onderdompeling. Of kies voor de Corsair Strafe RGB, een mechanisch toetsenbord met 100% Cherry MX Red switches voor lichte en stille toetsaanslagen. Nieuwe muis nodig? De Corsair Glaive optische RGB muis met verwisselbare duimgrepen is de perfecte muis voor langdurige gameplay.

 


Van welke deal ga jij profiteren?