Naar boven

Vijf tv-series die je nieuwe favoriete serie kunnen worden

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Het is nog steeds tv-zomerstop, dus is er vaak sprake van herhalingen van tv-series. Maar speciaal voor jou hebben we 5 aanraders van nieuwe tv-series op een rijtje gezet. En ze zijn zeker de moeite waard om te kijken - in plaats van die herhalingen. Enne; wellicht wordt eentje je nieuwe favoriete serie.

Je nieuwe favoriete serie(s)

 • 1/5
  Exclusief verkrijgbaar bij bol.com!

  No Offence - Seizoen 1

  Lees meer
  Van BAFTA-winnaar Paul Abbott (Shameless) komt het eigenzinnige 'No Offence', een politiedrama dat anders is dan alle anderen. Het hechte team, dat wordt geleid door de bekwame, maar ongetwijfeld losgeslagen inspecteur Vivienne Deering, wordt met van alles geconfronteerd op een doodgewone dag: van drugslaboratoria, brandstichters en neonazi’s tot beruchte moordenaars. Deze serie is een aanrader voor iedereen die van spanning en zwarte humor houdt.
 • Het leven van Shadow Moon is een chaos: zijn vrouw overlijdt door een auto-ongeluk vlak voordat hij vrijkomt uit de gevangenis. Op weg naar zijn opvanghuis ontmoet hij Mister Wednesday die wil dat Shadow zijn 'klusjesman' wordt. Aangezien Shadow weinig anders kan, gaat hij in op het aanbod en vanaf dat moment is hij een van de marionetten in de grote strijd van de 'American Gods'. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Neil Gaiman.
 • 3/5
  Small town, big secrets

  Riverdale - Seizoen 1

  Lees meer
  'Riverdale' is gebaseerd op de populaire Archie-stripverhalen van vroeger (ook verkrijgbaar bij bol.com). De serie vertelt het verhaal van Archie, Betty, Jughead en Veronica die typische tienerproblemen voor de kiezen krijgen: daten, schoolperikelen en familieproblemen. Het eerste seizoen draait om de mysterieuze dood van Jason Blossom. Hij was een lokale middelbare schoolstudent, voetballer en erfgenaam van een aanzienlijke familie-erfenis. 'Riverdale' mag er dan uitzien als een slaperig stadje, maar er loert gevaar om elke hoek.
 • 4/5
  Exclusief verkrijgbaar bij bol.com!

  Fangar (Prisoners)

  Lees meer
  In de serie 'Fangar' moet Linda zich staande weten te houden achter de tralies. Terwijl ze nieuwe vijanden en vrienden maakt, lopen de reputatie van haar rijke familie, de politieke ambities van haar zus en de geestelijke gezondheid van haar moeder allemaal gevaar. De reden: het duistere geheim dat Linda bij zich draagt. Het kan haar vrijheid of haar ondergang betekenen...
 • 5/5
  Een provocerende serie

  Billions - Seizoen 1

  Lees meer
  'Billions' is een complexe dramaserie over de politiek in de financiële wereld van New York. De gewiekste en slimme U.S. Attorney Chuck Rhoades (Paul Giamatti) en de briljante, ambitieuze hedgefund-koning Bobby “Ax” Axelrod (Damian Lewis) gaan de strijd met elkaar aan, waarbij ze allebei hun slimmigheden, macht en invloed gebruiken om te kunnen winnen. Een aanrader!

Drie halen, twee betalen

Heb je nog niet al je favoriete tv-series op dvd of Blu-ray? Dan is dit het moment om je collectie aan te vullen of compleet te maken, want momenteel loopt de actie ‘2+1 gratis op jullie favoriete tv-series‘. Je kunt kiezen uit meer dan 500 televisieseries, zoals ‘Game of Thrones’, ‘Grey’s Anatomy’ en ‘Endeavour Morse’. Koop je er drie, dan krijg je het goedkoopste product helemaal voor niks!

Bekijk de selectie


Welke van de vijf ga je kijken?