Naar boven

De Transformers zijn terug! Ben jij een Autobot of Decepticon?

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

De vijfde Transformers-film draait nu in de bioscoop. In ‘Transformers: The Last Knight’ gaan Mark Wahlberg en zijn Autobots de strijd aan met Unicron die de aarde wil vernietigen. En Optimus Prime is onvindbaar... Hoe gaat dit aflopen? Met het Transformers speelgoed en allerlei te gekke filmproducten bij bol.com bepalen echte fans dat helemaal zelf.

Speel je favoriete scènes na met de coolste Transformers

Al sinds 1984 spelen kinderen van over de hele wereld met de speelgoedrobots uit de Transformers-serie. De Autobots van Optimus Prime en de Decepticons van Megatron zijn sindsdien megapopulair gebleven. Naast speelgoed in alle soorten en maten verschenen er talloze tekenfilms. Tien jaar geleden kwamen de Transformers zelfs voor het eerst tot leven in een echte live-action film. En nu kunnen we allemaal in de bios naar het vijfde deel: ‘Transformers: The Last Knight’. Maar ook thuis kan het spektakel losbarsten. Met de speciale items bij bol.com spelen kinderen hun favoriete scenes uit de film moeiteloos na!

Bezoek de Transformers-shop

Transformers 1-Step Changers

Kinderen vanaf 5 jaar: heel makkelijk

Voor elke leeftijd zijn er Transformers speelfiguren beschikbaar. Zowel de jongste als wat oudere fans kunnen zo in de huid van hun favoriete robots kruipen. Voor de allerjongsten zijn er de Transformers 1-Step Changers (10 cm groot). In slechts één simpele stap zijn deze van robot naar auto of bijvoorbeeld dinosaurus om te vormen. Weer terug naar Robot? Met één beweging staat je favoriete Transformers speelfiguur weer met beide benen op de grond.

Transformers
Voor iedere leeftijd een Transformer
Transformers
Speciaal voor alle Transformers fans

Transformers Turbo Changers

Kinderen vanaf 6 jaar: makkelijk

Spelen met de altijd vrolijke Bumblebee? Dat kan allemaal met de Transformers Turbo Changers. Zoals de naam al doet vermoeden, verander je deze Transformers razendsnel van auto naar robot en weer terug. In slechts 2 stappen zijn de 20 cm grote actiefiguren te transformeren. Alleen de geluiden moeten de kids er zelf bij maken.

 

Transformers Titan Changers

Kinderen vanaf 6 jaar: makkelijk

Groot, groter, grootst. De Transformers Titan Changers zijn maar liefst 30 cm groot. Kinderen houden van reusachtig. Zeker als het om Transformers gaat. Bumblebee veranderen ze in 2 stappen van robot naar auto, terwijl Optimus Prime in 4 stappen van robot naar de bekende rood/blauwe truck verandert. Immens leuk!

Transformers Premier Edition Deluxe

Kinderen vanaf 8 jaar: moeilijk

De echte fans gaan voor Transformers die tot in elk detail kloppen. Luxe actiefiguren met beweegbare gewrichten en op de film geïnspireerde accessoires. Nou, dat kan! Met de Transformers Premier Edition Deluxe komen de karakters uit de film helemaal tot leven. Ook deze 14 cm grote helden zijn geheel te transformeren. Al zal je hiervoor wel iets beter je best moeten doen.

 

Transformers Premier Edition Voyager Class

Kinderen vanaf 8 jaar: moeilijk

Het kan allemaal nóg gedetailleerder. Voor echte verzamelaars zijn deze Transformers Premier Edition Voyager Class werkelijk het summum. Ze zijn 15 cm groot, voorzien van details en accessoires uit de film én komen in een exclusieve verpakking. Ideaal voor de echte verzamelaars, maar natuurlijk ook perfect om vrijuit de film mee na te spelen.

Meer van Transformers

Ben je benieuwd wat we, naast deze mooie speelfiguren, allemaal nog meer hebben van Transformers? Denk aan Games, DVD’s, maar ook te gekke rugtassen. Neem snel een kijkje in de Transformers shop.

Alles van Transformers

 


Wie is de grote leider van de Decepticons?