Naar boven

De monsterlijk goede reïncarnatie van The Mummy: nu in de bios

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

The Mummy zorgt al 85 jaar voor griezelgenot. Nu staat er weer een ingewikkeld monster op uit de dood, want The Mummy (2017) is in première gegaan. Deze bloedstollende reboot met Tom Cruise en Russell Crowe maakt de legende van The Mummy intenser dan ooit. De film voert je mee van de Egyptische graftombes naar de ondergrondse labyrinten van het moderne Londen. Bestel ‘m nu en win een QLED tv en 4K Blu-ray-speler van Samsung!

The Mummy: terug van nooit weggeweest!

Als filmserie is The Mummy zoals de mummies die erin voorkomen: vol spanning wachten we op de volgende reïncarnatie. De eerste The Mummy uit 1932, die nog in zwart-wit was, werd een regelrechte filmklassieker. Daarna kwamen er talloze remakes, vervolgfilms en reboots (met een nieuwe verhaallijn). Topfilms allemaal, daar niet van. Maar ze vallen in het niet bij de nieuwste telg met Tom Cruise in de hoofdrol. Vanaf nu draait de film overal in de bioscoop in 3D en IMAX 3D!

De gruwelijkheden van een ziedende prinses

In The Mummy (2017) volgen we de levensloop – of eigenlijk: de tweede levensloop – van de prehistorische prinses Ahmanet. Lang, lang geleden, in een woestijn hier ver vandaan, werd zij op brute wijze vermoord. Ingepakt als mummie broeide haar woede, duizenden jaren lang. Nu de ziedende prinses is opgestaan uit de dood, stort ze al haar gruwelijkheden uit over de wereld. En natuurlijk pakt dit niet goed uit voor de wetenschappers die de mummie naar Londen moeten vervoeren…

The Mummy
Intenser dan ooit
The Mummy
Indrukwekkende special effects
The Mummy
Enkel de beste acteurs

Epische monsterproductie

Als je het hebt over epische monsterproducties, dan heb je het over deze film. Regisseur Alex Kurtzman trekt alle registers open. In deze bloedstollende en spectaculaire blockbuster schotelt hij je graftombes, ondergrondse labyrinten, monsters, mystiek, goden, doorgedraaide wetenschappers, veel spanning en nog meer sensatie voor. Daar heeft hij een flink blik topacteurs (denk aan Tom Cruise en Russell Crowe) en special effects voor opengetrokken. Gegarandeerd zit je na een paar minuten al op het puntje van je (bioscoop)stoel!

The Mummy

Dark Universe: universum vol monsters

The Mummy (2017), die nu al te bestellen is op dvd, blu-ray, 3D blu-ray en 4K Ultra HD blu-ray, is de eerste film van de serie Dark Universe. In dit pikzwarte universum wekt filmstudio Universal al haar klassieke monsters uit de jaren 30, 40 en 50 opnieuw tot leven. Maak je borst maar nat voor ontmoetingen met bijvoorbeeld Dracula, Van Helsing en The Invisible Man. Maar hierna is eerst het monster aller monsters aan de beurt: Frankenstein.

Gruwelijk griezelen met Frankensteins bruid

Als je je agenda voor 2019 al hebt, schrijf er dan maar vast de première van The Bride of Frankenstein in. Dat wordt minstens zo’n monsterproductie als The Mummy! Javier Bardem (Skyfall, Pirates of the Carribean) is het monster van Frankenstein, er wordt gefluisterd dat Angelina Jolie de bruid zal spelen. Oh ja. Nu we het toch hebben over steracteurs… We mogen verklappen dat Johnny Depp de hoofdrol te pakken heeft voor The Invisible Man!

The Mummy

Win-win!

Dubbel winnen! Hoewel de releasedatum van The Mummy pas rond het najaar ligt, kun je hem al reserveren bij bol.com. Heb jij al een dvd, blu-ray of 3D blu-ray bij ons besteld? Stuur dan als de gesmeerde bliksem je bestelbevestiging naar prijsvraag-entertainment@bol.com en maak kans op een Samsung QLED TV én een Samsung 4K Blu-ray-speler! Meedoen kan tot 15 juli 2017. Deze actie geldt ook voor de volgende spectaculaire actiefilms van Universal Pictures.

Reserveer The Mummy

The Mummy

 


Naar de herrijzenis van welk Universal-filmmonster kijk jij het meeste uit?