Naar boven

Superveel kijkplezier met deze superhelden series en films

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Batman, Superman, Superwoman, Cat Woman, Green Lantern, The Flash: de befaamde comicsuitgever DC Comics heeft de wereld ontelbaar veel legendarische superhelden geschonken. Met de DVD’s of Blu-rays van de series Arrow, The Flash en Legends of Tomorrow kun jij als DC Comics fan je superheldenhonger voorlopig wel stillen! Toch nog trek? Nog een maandje geduld en dan kun je Aquaman op het witte doek zien!

Bekijk de DC Comics shop op bol.com

Zesde seizoen Arrow: pijlsnelle superheldenserie

Het zesde seizoen van de hitserie Arrow, dat is gebaseerd op de comic Green Arrow, is nu uit op DVD en Blu-ray. Na de apocalyptische explosie op Lian Yu komt Oliver Queen weer thuis. Daar wacht hem de allergrootste uitdaging tot nu toe: het vaderschap. Hij is vastberaden daar het beste van te maken én tegelijkertijd als burgemeester en Green Arrow zijn Star City te beschermen. Langs alle kanten doemen echter vijanden uit het verleden op… Hoe kan Oliver zich hieruit redden?

Alles van Arrow

Sfeer Arrow

Houdt The Flash zich staande in seizoen 4?

In The Flash draait het om Barry Allen. Na getroffen te zijn door een bliksemschicht ontwaakt Barry (a.k.a. The Flash) uit een coma met super speed-kracht. In het vierde seizoen (DVD en Blu-ray) van de serie gaat The Flash door met het beschermen van Central City tegen bovenmenselijk gevaar. Als hij vastzit in de Speed Force moet zijn familie het alleen zien te rooien met het team van S.T.A.R. Labs en de geniale wetenschapper Harrison Wells. Cisco doet er alles aan om Barry te bevrijden. Een superschurk dreigt namelijk de stad te vernietigen als The Flash niet komt opdagen…

Alles van The Flash

Sfeer The Flash

Legends of Tomorrow seizoen 3: buitengewone buitenbeentjes

In de superheldenserie Legends of Tomorrow word je meegenomen in het universum Arrowverse, dat we kennen van Arrow en The Flash. In seizoen 3 (DVD en Blu-ray) volgen we een team van buitenbeentjes, dat moet samenwerken om de tijdlijn te repareren die ze zelf hebben gebroken. Lukt het legendarische lieden als Sara Lance, Ray Palmer, Nate Heywood, Amaya Jiwe (a.k.a. Vixen), Professor Martin Stein, Jefferson ‘Jax’ Jackson en Zari Tomaz om hun doel te bereiken voordat de tijdstroom uit elkaar valt?

Seizoen 3 van Legends of Tomorrow
packshot interactief
+
+
+
+
+
+

Superveel supervette superhelden

Wees niet bevreesd: het houdt niet op! DC Comics heeft nog veel meer supervette superhelden voor je in petto. Zo draait Aquaman vanaf 13 december in de Nederlandse en vanaf 19 december in de Belgische bioscopen. Ook in 2019 kunnen we een tweetal nieuwe bioscoopfilms uit het DC Comics Universum verwachten met Shazam! (april 2019) en Joker (oktober 2019). In 2020 staan Birds of Prey en Wonder Woman 2 op de planning! Ben jij meer van het bankbingewatchwerk thuis? Vanaf 23 januari 2019 is het vierde seizoen van Gotham verkrijgbaar en het eerste seizoen van de nieuwe tv-serie Black Lightning. Ten slotte worden er nog nieuwe seizoenen verwacht van Supergirl & iZombie.

Laten we eens vooruitkijken naar Shazam! en Joker. De 14-jarige Billy Batson wordt een superheld als hij ‘Shazam!’ roept. Samen met zijn pleegbroer Freddy Freeman moet Billy er in de film Shazam! achterkomen hoe hij zijn superkrachten kan gebruiken om de slechterik Dr. Thaddeus Sivana te stoppen. In de film Joker staat juist de schurk centraal: The Joker is een mislukte stand-up comedian die een psychopathische crimineel wordt en dood en verderf zaait in Gotham City. Naar verluidt is het verhaal van de bioscoopfilm Joker gebaseerd op het befaamde verhaal van Batman: The Killing Joke.

Wil je meer weten over alles wat je in dit artikel hebt gelezen? Klik op de onderstaande buttons om alles te bekijken wat wij beschikbaar hebben van DC Comics. Of bekijk de trailers van Aquaman en Shazam om te weten wat je binnenkort in de bioscoop kunt verwachten van DC!

Alles van Aquaman Alles van The Joker Alles van Wonder Woman

Bekijk de DC Comics shop op bol.com

Wie is jouw favoriete superheld? En waarom?