Naar boven

De LEGO® Ninjago Film: nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Goed nieuws voor de (groot)ouders met (klein)kinderen die gek zijn op LEGO® Ninjago: de LEGO® Ninjago Film is nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray. Lees snel verder en ontdek alles over LEGO Ninjago

Eerst even kijken

Nou ja, eerst even naar de filmtrailer kijken, natuurlijk met de kids erbij. Komt ‘ie dan:

De LEGO® Ninjago Film in een notendop

In dit grote Ninjago-filmavontuur komt de jonge Lloyd, alias de Groene Ninja, samen met zijn vrienden in actie in de strijd om New Ninjago City. Lloyd en zijn vrienden zijn geheime krijgers en LEGO® meesterbouwers en onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu moeten zij Lord Garmadon verslaan. Deze kwaadaardige krijgsheer is niet alleen de meest verschrikkelijke man ooit, maar ook nog eens Lloyds vader. Tijdens een episch gevecht worden de dappere maar ongedisciplineerde ninja’s gedwongen hun ego’s opzij te zetten en hun krachten te bundelen. Als dat maar goed afloopt…

slider2_lego_ninjago
Ninja's in actie

In dit grote Ninjago-filmavontuur komt de Groene Ninja samen met zijn vrienden in actie in de strijd om New Ninjago City.

slider_lego_ninjago
Speciale krachten

Alle ninja's beschikken over speciale krachten en geweldige 'voertuigen', zoals deze draak.

slider3_lego_ninjago
Wijs en geestig

Lloyd en zijn vrienden moeten onder aanvoering van de wijze en geestige Sensei Wu Lord Garmadon verslaan.

Kom alles te weten over LEGO® Ninjago en meer..!

Speciaal voor de (groot)ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes hebben we nog wat achtergrondinformatie over LEGO® Ninjago. Goed om te weten, want dan kun je tenminste meekijken met de LEGO® Ninjago Film. Wedden dat je er dan net zo van geniet als de kids?

 • Naast de LEGO® Ninjago Film is er LEGO® Ninjago speelgoed, een videogame en een tv-serie.
 • LEGO® Ninjago: Masters Of Spinjitzu. Deze serie is al zeven seizoenen lang een kijkcijferhit op Cartoon Netwerk.
 • Naast de LEGO® Ninjago Film zijn er nog twee LEGO®-films die je zeker een keer gezien moet hebben: De LEGO® Batman Film uit 2017 en De LEGO®-film uit 2014. Lees hier alles over deze twee legendarische voorgangers.
 • Speel in The LEGO Ninjago Movie Video Game als je favoriete ninja’s Lloyd, Jay, Kai, Cole, Zane, Nya en Master Wu om hun thuiseiland Ninjago te beschermen tegen de kwaadaardige Lord Garmadon en zijn haaienleger. Nu verkrijgbaar voor o.a. PlayStation® 4, Xbox One en Nintendo Switch™.
 • LEGO Ninjago Day of the Departed is een korte film die de Ninja’s volgt op een bedevaart om hun voorvaders en verdwenen vrienden te herdenken.
 • Geïnspireerd raken wat er allemaal verkrijgbaar is qua LEGO films, LEGO tv-series en LEGO games? We hebben een expertlijstje gemaakt met 24 LEGO-tips. Bekijk ze hier!
 • De Engelstalige versie van de film, The LEGO® Ninjago Movie, bevat de stemmen van onder andere Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Michael Peña, Zach Woods en de legendarische Jackie Chan.
 • De Nederlandstalige versie van de film bevat de stemmen van onder andere Levi van Kempen, Cees Geel, Jörgen Raymann, Jill van Dooren en Vinchenzo van The Voice of Holland, zoals je in deze video kunt zien:
 • Nadat ze de film hebben gezien, kunnen de kids thuis de LEGO® Ninjago avonturen naspelen met een hele reeks nieuwe, supergave LEGO® NINJAGO® bouwsets. En die ontdek je in dit blog en vind hier al het speelgoed!
 • Wist je dat je ook met LEGO® Ninjago karakters kunt spelen door middel van de populaire videogame LEGO®Dimensions? Bekijk het aanbod hier.
 • Wil je ten slotte meer van LEGO® en van LEGO® Ninjago ontdekken? Klik op één van de onderstaande blauwe buttons om je zoektocht voort te zetten!

Alle films en tv-series van LEGO®Alle LEGO GamesAlles van LEGO Ninjago

 


Wat is je favoriete LEGO-film, game of Ninjago-product?