Naar boven

You can’t save the world alone: superhelden bundelen krachten in Justice League

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

In Justice League vechten superhelden Batman, Wonder Woman, Superman, The Flash, Cyborg en Aquaman gezamenlijk tegen de ondergang van de wereld. De film is nu verkrijgbaar op DVD, Blu-ray, 3D Blu-ray en 4K Ultra HD Blu-ray.

DC Comics versus Marvel

De verwachtingen voor Justice League waren hooggespannen na het grote succes van Wonder Woman in 2017. Justice League werd ietwat kritisch ontvangen door recensenten, maar werd toch geliefd door de fans en wist hierdoor gelukkig voor DC Comics en Warner Home Video de verwachtingen redelijk goed waar te maken. Sinds het succes van Wonder Woman heeft DC Comics de smaak te pakken met zijn superheldenfilms en zit het concurrent Marvel (Spiderman, The Avengers) op de hielen qua bezoekersaantallen.

Snyder & Whedon

Zack Snyder (Batman vs Superman, 300) tekende voor de regie, maar moest in de eindfase van de opnames de set verlaten wegens familieomstandigheden. Regisseur Joss Whedon nam het stokje van Snyder over. Twee kapiteins op één schip gaat niet goed zou je verwachten, maar verrassend genoeg heeft deze wisseling van de wacht goed uitgepakt voor Justice League. De bombastische gevechtsscènes van Snyder hebben iets meer persoonlijkheid en humor gekregen door de iets lichtere aanpak van Whedon. Opvallend is echter dat Whedon slechts als co-writer werd genoemd en alle regie credits naar Snyder ging.

Gal Gadot schittert opnieuw

Een superheldenfilm zonder sterrencast is geen superheldenfilm. En dus neemt Ben Affleck de rol van Batman weer op zich, steelt Gal Gadot opnieuw de show als Wonder Woman en duikt Henry Cavill op als Superman in de meest spectaculaire vechtscène. Warner Bros had deze spoiler al verklapt: Superman herrijst namelijk uit zijn dood. Daarnaast speelt Ezra Miller The Flash, Jason Momoa is te zien als Aquaman en Ray Fisher als Cyborg. De eerstvolgende bioscooprelease uit het DC Comics Universum zal Aquaman worden met zijn eigen film, vanaf 20 december te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder alle vier de verschillende versies van Justice League.

You can’t save the world alone

In Justice League is Batman eindelijk tot het inzicht gekomen dat alleen ook maar alleen is. Hij stelt daarom samen met zijn nieuwe bondgenoot Wonder Woman het Justice League superheldenteam samen van metahumans. Met z’n zessen gaan ze de strijd aan tegen Steppenwolf, de nieuwste grote vijand. Steppenwolf heeft z’n zinnen gezet op het veroveren van planeet aarde en hij wil vervolgens de komst van zijn meester Darkseid voorbereiden. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg en The Flash moeten daarom alles op alles zetten, om de wereld te redden van de bedreiging van Steppenwolf en zijn leger van Parademons.

Bekijk hier alles van Justice League
slider_image_wonderwoman
Gal Gadot schittert (opnieuw) als Wonder Woman
slider_image_cyborg
Ray Fisher als Cyborg
slider_image_theflash
Ezra Miller als The Flash
slider_image_aquaman_V3
Jason Momoa als Aquaman

Meer van het DC Comics Universe

Ben jij helemaal gek van de DC Comics superhelden? Check dan de overige televisieseries uit de DC Comics Universe. Ben je nieuw in dit superhelden universum begin dan met Arrow, want dat is de ultieme superheld klassieker. Ook raden we Gotham aan, die verkozen is tot beste serie tijdens de Critics Choice TV Awards. De serie The Flash is een spin-off van Arrow. Heb jij The Flash en The Arrow al gebingewatcht? Bekijk dan eens Legends of Tomorrow of Supergirl. Wil je zelf een superheld spelen uit de DC Comics? Zowel voor de Playstation 4 als de Xbox one is vanaf 29 maart de Justice League game: Injustice 2 Legendary Edition verkrijgbaar.

Bekijk hier alles van DC Comics

Winactie

Kans maken op een van de vier prijzenpakketten met daarin een nerdy Justice League t-shirt, een te gek auto-zonnescherm en een herbruikbare drinkbeker? Doe nu mee met onze winactie!

  1. Heb jij in 2018 een DC Comics gerelateerde film, tv-serie en/of game bij bol.com gekocht? Denk aan Justice League, Wonder Woman, The Flash, Arrow, Supergirl en/of Injustice 2… Stuur ons dan een e-mail met de bestelbevestiging naar prijsvraag-entertainment@bol.com!
  2. Zet in de onderwerpregel van de mail de tekst ‘Justice League winactie’ en je vergeet niet je NAW-gegevens mee te sturen.

Na het verzenden van de e-mail is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 18 april 2018. Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Justice League


Wat is volgens jou de beste superheldenfilm die ooit is gemaakt?