Naar boven

Dompel je onder in de wereld van Harry Potter en Fantastic Beasts

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 3 minuten

Na alle avonturen in en rond Zweinstein genieten Harry Potter-fans (en een hoop anderen) nu van de nieuwe reeks Fantastic Beasts. Op 14 november komt het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them uit. De titel van deze nieuwe film is Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Laat je meeslepen in de magische werelden met deze fantastische Fantastic Beasts en Harry Potter spelletjes, puzzels, films, games, merchandise en boeken. Betoverend leuk!

Bekijk alles van Harry Potter

Bouw je Harry Potter wereld met LEGO Harry Potter

Met de Harry Potter LEGO sets bouw je je eigen Harry Potter wereld na. Bij LEGO Harry Potter Zweinstein Beukwilg reis je met de vliegende Ford Anglia naar Zweinstein. Pas op dat je niet vast komt te zitten in de beukwilg! Met maar liefst tien minifiguren (waaronder natuurlijk Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel) speel je bij LEGO Harry Potter De Grote Zaal van Zweinstein het banket en de Sorteerceremonie na. En in de LEGO Fantastic Beasts Newt’s meeneemkoffer zitten al je favoriete wezens uit de film: Erumpent, Occamy, Dondervogel, Delfstoffer en Boomtrul!

Bekijk alles van LEGO Harry Potter

Speel de legendarische verhalen na met Harry Potter poppen

Speel je favoriete scènes uit de Harry Potter films na of bedenk natuurlijk je eigen toververhalen met de echt lijkende en beweeglijke Harry Potter poppen. Ron Wemel, Professor Minerva Anderling, Ginny Wemel en zelfs die oude Albus Perkamentus zijn minstens zo flexibel. Ze hebben allemaal elf gewrichten en nemen dus gemakkelijk iedere houding aan!

Bekijk alle poppen van Harry Potter
Harry Potter poppen NIEUW
+
+
+
+
+
+
+
+

Harry Potter spellen en puzzels: test en puzzel maar raak!

Wie is er een lopende Harry Potter-encyclopedie? Laat je hersenen kraken met de Harry Potter versie van Trivial Pursuit. Het spel bevat maar liefst 600 vragen over Harry Potter! Bij Cluedo Harry Potter proberen jullie de vermissing van een student op Zweinstein op te lossen. Ontdek jij wie de student heeft aangevallen? Bij het coöperatieve Harry Potter and the Battle of Hogwarts nemen jullie de rol aan van Zweinstein-studenten en werken jullie samen om de school te beschermen. Voor de allerkleinsten (vanaf 4 jaar) is er het superleuke kubusspel Harry Potter Top Trumps Match.

Ben je meer van het puzzelen dan van de spelletjes? De Harry Potter Hogwarts Collectors en Harry Potter Quidditch bestaan beide uit 1000 stukjes. Bij het sprookjesachtige Harry Potter Magical Creatures Round leg je een magische wereld met 500 puzzelstukjes.

Bekijk alle Harry Potter spellen
Interactieve afbeelding spellen
+
+
+
+
+
+

Bingewatchen en gamen met Harry Potter films en games

Dompel je helemaal onder in de wereld van Harry Potter met deze videogames en films. Naast op de PS4 kun je de LEGO Harry Potter videogame nu ook op de Nintendo Switch en Xbox One spelen. Verken Zweinstein, speel met meer dan 200 personages, gebruik toverspreuken en speel co-op met een vriend in LEGO-stijl. Van plan om deze feestdagen lekker te bingewatchen? Dat kan met de Harry Potter Complete 8-Film Collection, gevolgd door Fantastic Beasts And Where To Find Them. Echte fans reserveren natuurlijk alvast een exemplaar van deel twee: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Spelen met leuke merchandise ? Check deze superzachte Niffler Plush, de funky Buigbare Boomtrul, de toverstafjes en de Harry Potter Albus Perkamentus toverstokpen met licht.

LEGO Harry Potter Collection  Alle Harry Potter films Alle Harry Potter toverstafjes

Verslind alle Harry Potter boeken nog een keer

Wist je dat het dit jaar twintig jaar geleden is dat het boek Harry Potter en de Steen der Wijzen in het Nederlands uitkwam? Om dat te vieren is er nu deze exclusieve Harry Potter Jubileum Box met zeven gebonden boeken in een cassette. Voor liefhebbers van de nieuwe J.K. Rowling-reeks Fantastic Beasts is het hele filmscenario van The Crimes of Grindelwald in boekvorm uitgebracht. Droom weg bij de bekende én nieuwe magische dieren en personages. Bekijk ook de special over J.K. Rowling op Lees Magazine van bol.com

Bekijk alle boeken van Harry Potter

boeken

Op bol.com hebben we ruim 2.500 producten uit J.K. Rowlings Wizarding World! Klik op de onderstaande knop om naar de Harry Potter shop te gaan en al onze producten te bekijken.

Bekijk hier alle Harry Potter producten

 


Wat is jouw lievelingspersonage uit Harry Potter of Fantastic Beasts?