Naar boven

Wees origineel: de beste films en series als moederdagcadeau

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Wil je een keer wat anders aan je moeder geven dan sieraden of parfum? Geef je moeder dan een humoristische film of een romantische serie cadeau, zodat ze heerlijk kan ontspannen. Wij helpen je een handje met wat cadeautips, zodat je moeder haar ogen uit kijkt!

5 tips: films en series als moederdagcadeau

Een moederdagcadeautje vinden is altijd lastig, maar met deze tips ben je alweer een stap dichterbij de juiste vondst. Geef jij één van de volgende films en series als moederdagcadeau? Dan maak je je moeder vast heel blij.

 • 1/5
  Hilarisch en herkenbaar

  Bad Moms

  Lees meer
  De altijd komische Mila Kunis kruipt in de rol van Amy Mitchel; een zwaar gestreste moeder. Samen met twee lotgenoten (Kristen Bell en Kathryn Hahn) besluit ze haar verantwoordelijkheden te laten varen en helemaal los te gaan; als echte Bad Moms. En die beslissing resulteert in een hilarische komedie over vrouwen die zichzelf opnieuw ontdekken. De schrijvers van The Hangover hitserie weten je, dankzij de vele herkenbare situaties, ook hier weer goed aan het lachen te krijgen. Geen beter cadeau dan een lach, toch? films en series als moederdagcadeau
 • 2/5
  Heerlijk om bij weg te zwijmelen

  Bridget Jones 1 t/m 3

  Lees meer
  Menig moeder is fan van Bridget Jones. En van haar hilarische avonturen natuurlijk. In deze box zijn de drie succesfilms van Bridget Jones te vinden. Zo reis je uren mee in deze filmtrilogie. Beleef hoe deze dertiger van haar single leven verlost wil worden, moet kiezen tussen mannen én zwanger wordt. Maar van wie? Ze heeft geen idee. Wat we wel weten, is dat je jouw moeder een groot plezier doet met deze Bridget Jones 1 t/m 3 Box.
 • 3/5
  Prachtig kostuumdrama, exclusief bij bol.com!

  Downton Abbey - The Weddings

  Lees meer
  De trouwpartijen in het idyllische Downton Abbey zijn misschien wel de ontroerendste momenten in alle zes seizoenen van de serie. Vele huwelijken passeerden de revue. Niet alleen in de Crawley-familie pinkten we een traantje weg bij het huwelijk van bijvoorbeeld Mary en Matthew, maar ook bij #teamservants bloeiden mooie liefdes op, zoals die van Mary en Mr. Bates. Herbeleef deze ontroerende trouwerijen op het prachtige landgoed van Downton Abbey nu met deze romantische box. In de Downton Abbey: The Weddings box ontdek je zelfs nooit eerder vertoonde beelden!
 • 4/5
  Spetterende nieuwe dansacts

  Magic Mike XXL

  Lees meer
  Hoewel je er misschien niet van op de hoogte bent, heeft jouw moeder de eerste versie van Magic Mike natuurlijk allang gezien. Tijd om ook de tweede film tijdens een gezellige meidenavond te bewonderen. Nadat Mike gestopt is met strippen, zijn ook de overgebleven 'Kings of Tampa' namelijk bereid om de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel door één laatste optreden te geven samen met Magic Mike. Een supersexy film vol met mooie mannen!
 • 5/5
  Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal

  Joy

  Lees meer
  Voor wie familie belangrijk vindt, is deze bijzondere film een aanrader. Joy vertelt namelijk het levensverhaal van een vastberaden vrouw die haar excentrieke en disfunctionele familie bij elkaar probeert te houden. Zelfs als alles tegen lijkt te zitten. Maar wanneer zij hoofd wordt van een machtig imperium in de genadeloze commercie, verandert dit haar leven. En daarmee natuurlijk ook dat van haar familie.   films en series als moederdagcadeau

Maak kans op het boek Hidden Figures

Voor de echte power-woman is Hidden Figures een aanrader. De film vertelt het inspirerende verhaal van drie powervrouwen. De briljante Afro-Amerikaanse vrouwen werkten bij NASA. Dankzij hen is het mogelijk geweest om de eerste ruimtemissie succesvol te realiseren. Deze film, die genomineerd is voor 3 Oscars, is nu te reserveren! Ook het boek van Hidden Figures is indrukwekkend, en die kun je zelfs winnen. Meedoen? Tag jouw powervrouw onderin de Facebook-reacties en maak kans op het boek. Veel succes!


Tag jouw powervrouw en maak kans op het Hidden Figures boek