Naar boven

De LEGO® Batman Film: de speciale editie alleen bij ons op dvd!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Because I'm Batman... maar gelukkig zijn wij bol.com. En daarom hebben we voor jou een speciale dvd-editie van De LEGO® Batman Film geregeld. Exclusief bij ons verkrijgbaar, vanaf 14 juni. Lees snel verder als je meer wilt weten over de film én welke verrassing er voor je klaarligt. Naar de Batmobile!

LEGO Batman

Voor alle fans: De LEGO® Batman Film op dvd

Ken je De LEGO® Film uit 2014 nog? Dan ben je ook vast de legendarische LEGO Batman niet vergeten. Omdat iedereen fan was van deze held, vonden de makers dat hij zijn eigen film verdiende (en dat vond Batman zelf trouwens ook). In De LEGO® Batman Film krijgt de gemaskerde superheld natuurlijk weer te maken met zijn eeuwige vijand De Joker. Hij wil Gotham City verwoesten, dus Batman heeft het druk. Maar kan hij het wel alleen aan? En staat hij open voor samenwerking? Of dit gaat lukken – Batman is in deze film weer heerlijk vol van zichzelf – ontdek je in De LEGO® Batman Film, en daarom hebben wij dus de exclusieve dvd editie; alleen bij ons verkrijgbaar! Ook als je ‘m al hebt gezien in de bioscoop, kun je zo alle grappen en acties gewoon nog een keer herbeleven. Best oké toch?

Image_slider_Lego_Batman_1
Zet je schrap voor een reeks scherpe grappen.
Image_slider_Lego_Batman_2
Ook deze film is weer supermooi gemaakt.
Afb_Quote_Batman
Blijf altijd jezelf, mits je Batman kunt zijn. Wees dan altijd Batman!
Batman

Ontvang een surprise LEGO poppetje bij je dvd!

Echte fans: opgelet! Reserveer zo snel als de Batmobile De LEGO® Batman Film op dvd, want dan krijg je er gratis een surprise LEGO poppetje bij. En wil je de film in de allerbeste kwaliteit zien? Zorg dan dat je de Blu-ray, 3D Blu-ray of de 4K Ultra HD Blu-ray bestelt. De film is beschikbaar vanaf 14 juni 2017, nog heel even geduld dus.

LEGO Batman Film

Is jouw LEGO Batman collectie wel compleet?

Ben jij een échte LEGO Batman fan? Check dan nu of je LEGO Batman collectie wel helemaal zo compleet is. Wat hoort er sowieso in deze collectie? Hierbij een handig lijstje!

 • 1/3
  Reserveer 'm nu!

  De LEGO® Batman Film

  Lees meer
  Deze staat natuurlijk op nummer één: zorg dat je snel een limited edition dvd reserveert, dan krijg je de dvd thuisgestuurd met gratis LEGO poppetje! Hoe leuk is dat?
 • 2/3
  Een klassieker!

  De LEGO® Film

  Lees meer
  Als echte LEGO fan heb je de eerste LEGO film natuurlijk al gezien, toch? Toch?! Zo niet, bestel 'm dan razendsnel en kijk de film voordat je De LEGO® Batman Film gaat bekijken.
 • Haal nu beide films in één keer in huis voor dubbel zoveel lol: de wereldwijd succesvolle De LEGO® Film zette vrolijk en brutaal de toon en De LEGO® Batman Film is minstens zo leuk. Test het zelf en bekijk ze allebei met dit filmpakket, liefst achterelkaar!

De LEGO winkel is er voor jou

Weet je al wat voor toffe spullen we allemaal van LEGO Batman? Of je nu je LEGO Batman collectie compleet wil maken met films, games of andere toffe bouwsets… Je vindt het allemaal in onze LEGO winkel.

Naar de LEGO winkel!


Wat vond jij de leukste scène uit De LEGO® Batman Film?