Naar boven

Pak je cape, want april is superheldenmaand!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

April is superheldenmaand bij bol.com. Terecht, want in deze maand is de bioscooprelease van 'Avengers: Infinity War'. Bovendien profiteer je in het kader van deze speciale maand van korting op superheldenfilms en speelgoed waarin Spider-Man, Captain America, Black Panther en Thor de hoofdrol spelen. Kortom, reden genoeg om snel verder te lezen in dit blog mét winactie!

Avengers: Infinity War: de ultieme superheldenfilm

Op 25 april, tijdens de superheldenmaand, is in Nederland en België de bioscooppremière van de ultieme superheldenfilm: Avengers: Infinity War. Fans wachten al sinds 2015 op de opvolger van Avengers: Age of Ultron, maar hun (en jouw geduld?) wordt ruimschoots beloond met een film van maar liefst 2 uur en 36 minuten – de langste Marvel-film ooit! In Avengers: Infinity War komen alle helden en hun bondgenoten (meer dan 60!) uit de voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos, die een bedreiging vormt die te groot is voor één enkele held. De Avengers moeten daarom alles opgeven in een poging om hem te verslaan, voordat zijn verwoesting een einde brengt aan de wereld. In de onderstaande teaser trailer zie je wat je van deze ongetwijfeld geweldige film kunt verwachten:

Ontdek alles van de superheldenmaand

Superveel superhelden
Onder meer Shuri, T’Challa, Okoye en M’Baku (uit Black Panther) spelen een rol in de film net als Rocket en Groot uit Guardians of the Galaxy. Ook de Avengers Thor, Loki, Iron Man, Spider-Man, Black Widow en Captain America zijn van de partij. Superveel superhelden dus!

Superheldenfilms: 3 voor 25 euro

De superheldenmaand duurt tot en met 3 mei en in deze periode kun je drie superheldenfilms aanschaffen voor 25 euro. Je kunt kiezen uit topfilms als Guardians of the Galaxy 2, X-Men: Days of Future Past, The Amazing Spider-Man 2, Batman v Superman: Dawn Of Justice en Deadpool. Of je Avengers-collectie compleet maken met films als Avengers: Age of Ultron en The Avengers. Kortom, een slimme filmfanaat maakt die korting soldaat.

Ontdek alle superheldenfilms met korting

Superheldenspeelgoed: scherp geprijsd

De échte fans (jong en oud) verzamelen meer dan alleen de films. Om het voor de verzamelaars makkelijker te maken om hun collectie compleet te maken of aan te vullen, is het superheldenspeelgoed tijdens de superheldenmaand scherp geprijsd. Dit speelgoed is trouwens ook hartstikke leuk voor de kids die fan zijn van Black Panther, Thor, Hulk of Iron Man. Hulk-fans kiezen voor de vuisten van het alter ego van Bruce Banner en de hamer van Thor. Deze werd kapotgemaakt in de films Thor: Ragnarok, maar ligt gewoon bij ons in de digitale schappen. Net als de speelfiguren van Black Panther en Iron Man, die in Avengers: Infinity War allebei een grote rol spelen. Onderaan dit blog, in de carrousel, vind je het nieuwste speelgoed van de film.

Bekijk het scherpgeprijsde speelgoed

Merchandise

We willen je niet gek maken, maar naast dit superheldenspeelgoed vind je bij ons de merchandise van alle superhelden. Meer dan 200 verschillende items om precies te zijn. Van de Wonder Woman friemelkubus en Captain America t-shirt tot de Wolverine-portemonnee en de Batman-badjas; tijdens de superheldenmaand mag je jezelf helemaal onderdompelen in de wereld van je superhelden. Of je nou 15 of 35 bent: er is voor ieder wat wils!

Ontdek alle superheldenmerchandise

Winactie!

Wil jij de superheld(in) van je (klein)zoon of (klein)dochter worden? Doe dan mee met deze LEGO-winactie om kans te maken op een superspeelgoedpakket! In dit pakket (we mogen er drie weggeven) zitten de volgende items: LEGO BrickHeadz Aquaman, LEGO Super Heroes ‘Het Hulkbuster Duel’ en LEGO Super Heroes ‘Superman en Krypto Werken Samen’. Supertof! Meedoen is simpel. Gebruik je superkrachten en stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie superheldenmaand’. Enne, je mag antwoord geven (geen verplichting voor de winactie) op onderstaande vraag, zodat we weten op welke superheld(in) jij het meeste lijkt. Hierna is het kwestie van duimen en afwachten, want deze winactie loopt tot en met 22 april 2018.

Bekijk alle LEGO Super Heroes sets

Na afloop van de LEGO-winactie krijgen de winnaars bericht van ons en wordt hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Blijf nog even, want in onderstaande carrousel vind je gloednieuwe Avengers: Infinity War-producten. Van Black Widow tot Hulk.


Op welke superheld(in) lijk jij het meest en waarom?