Naar boven

Creatieve kerst & nieuwjaar vol hobbyfun met deze materialen!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

De dagen zijn kort, de luchten grauw. Dat betekent: de hoogste tijd voor creativiteit! Of jij nu van puzzelen, diamond painting, breien zonder breinaalden, schilderen of papierhandwerken houdt: met deze hobbymaterialen komen jij en je twee rechterhanden fluitend de winter door!

Aan één stuk door puzzelen met de Vakantiebeurs-puzzel

Laat jij je niet van je stuk brengen door een puzzel van maar liefst 3000 stukjes? Buig je dan eens over de Vakantiebeurs-puzzel. De tekeningen van Jan van Haasteren staan bommetjevol hilarische taferelen. En toveren zelfs op de grauwste winterdagen een brede glimlach op jouw gezicht. In de Vakantiebeurs-puzzel heeft Van Haasteren onder andere een haaienvin, Sinterklaas en kunstgebit verwerkt. Kijk maar eens of jij ze kunt vinden tijdens het puzzelen!

Met Diamond Dotz maak jij juweeltjes van creaties

Met Diamond Dotz maak jij geheid de mooiste creaties! Plak de kleine ‘diamantjes’ op een voorbedrukt patroon op canvas. En maak zo een prachtig schilderij, origineel kussen of uniek armbandje. Diamond Dotz zijn een relatief nieuw fenomeen, maar toch zijn er al talloze verschillende Diamond Paintings te maken. Bekijk maar eens het pakket voor deze oogstrelende pauw van 60 x 84 cm! Omdat je zelf de moeilijkheidsgraad kunt kiezen, is er altijd wel een mooi Diamond Dotz-design dat bij je past.

Sfeer Diamond Dotz

Kun jij er zonder breinaalden toch iets moois van breien?

Breien zonder breinaalden, dat klinkt een beetje als fietsen zonder fiets. Toch kun je zo wel degelijk een mooie en warme sjaal of muts breien! Hoe? Dankzij de Knitting Loom van Creotime, een cirkel met pinnetjes erop. Het basisprincipe: draai de garen om iedere pin van het rondje. Steken maak je door de onderste rij over de bovenste rij heen te halen.

Met deze set Fantasia kleurenassorti acrylgaren met 20 bolletjes maak je jouw muts of sjaal bont en blauw, groen en geel – of in welke kleurencombinatie dan ook. Je nieuwste muts of sjaal maak je natuurlijk helemaal af met een feestelijke pompon. Met de Pom Pom Maker knutsel je zo’n kleurrijk, wollig bolletje in 8 simpele stappen.

Amsterdam kleurproducten: geef je spulletjes een persoonlijk tintje

Vind jij het ook zo leuk om een persoonlijk tintje aan de spulletjes in je huis te geven? Bijvoorbeeld een ander kleurtje? Een vrolijk dessin? Of een complete metamorfose? Het kan allemaal met de kleurrijke producten van het merk Amsterdam.

Sfeer acrylverf

Acrylverf

Amsterdam acrylverf is lichtecht, makkelijk te verwerken én geeft altijd een duurzaam resultaat. Met de verf kun je op uiteenlopende ondergronden schilderen, zolang ze maar schoon, droog en vetvrij zijn. Natuurlijk is deze verf ook uitstekend geschikt voor schilderdoek.

De acrylverf is er in heel veel kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een set met 12 tubes van 20 ml of zelfs 36 tubes van 20 ml. Ben jij een grootverbruiker? Neem dan de set met 5 tubes van 120 ml in de primaire kleuren blauw, geel, rood, wit en zwart. Omdat je alle kleuren van de Amsterdam acrylverf onderling kunt mengen, schilder je in alle kleuren van de regenboog!

Handig: de verf is te verdunnen met water en ook je penselen maak je gewoon met water schoon. Na droging is de verf watervast en kun je beschilderde voorwerpen zelfs buiten neerzetten. Beschilder bijvoorbeeld bloempotten voor in je tuin of een vogelhuisje met vrolijke kleuren. Tot slot: met een setje acrylmarkers van 6 stuks trek je mooie strakke lijnen. Deze markers kun je probleemloos mixen met de verf.

Sfeer acryl eindresultaat

Foto transfer gel

Vind je het lastig om zelf iets te schilderen? Met de Amsterdam foto transfer gel breng je foto’s over op schilderdoek. Natuurlijk kun je er een likje creativiteit aan toevoegen en er wat kleuren omheen schilderen.

Gel mediums

Amsterdam heeft ook een hele serie gel mediums waarmee je allerlei materialen in je schilderij kunt verwerken. Denk aan steentjes, kralen, textiel of touwtjes. Op die manier maak je bijvoorbeeld een leuke collage met daarin allerlei voorwerpen die je tijdens een vakantie hebt verzameld!

Ook breng je er hoogteverschillen in je werk mee aan. Kies je voor een gewone gel medium? Dan krijg je een licht reliëfeffect. Met een extra heavy gel medium tover je extra opvallende effecten. Wil je het helemaal schitterend maken? Verwerk dan glow in the dark medium. Je werkstukken lichten op in het donker! Hoe tof: je maakt gewoon je eigen Starry Night.

Sfeer schilderijtjes

Ponsen en stansen: zie jij er een gat in?

Creatieve geesten opgelet! Met de hartjes ponsensets van Vaessen Creative pons en stans je naar hartenlust motieven in papier. Deze hobbymaterialen zijn geschikt voor verschillende creatieve projecten, zoals kaarten maken, scrapbooken, kerstcadeau’s versieren, confetti produceren en nog veel meer. Er zijn sets met hartjes, vlinders en bloemen, die allemaal een kleine, medium en grote pons bevatten. Wat de sets met elkaar gemeen hebben: je voegt een beetje liefde toe aan ál je creatieve projecten!

Winactie

Zo rond de feestdagen spelen wij graag voor Sinterklaas. Daarom geven we héél véél hobbymaterialen weg! Om precies te zijn:

Wil jij meedoen? Mail dan naar weblog@bol.com. Zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie hobbymaterialen’ en leg in de mail uit welke prijs jij graag wilt willen. Deze winactie loopt tot en met 13 januari 2018.

Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons, waarna we de prijzen zo snel mogelijk opsturen. Alle voorwaarden van deze winactie vind je hier.


Wat knutsel jij het liefst in de wintermaanden?