Naar boven

Al 10 jaar ziektes uitroeien met het coöperatieve spel Pandemic

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Het superpopulaire bordspel Pandemic bestaat 10 jaar! Speciaal voor dit feestje brengt Pandemic een jubileumeditie uit. Daarbij ligt het lot van de wereld nog steeds in jullie handen, maar red je de mensheid tenminste in stijl. Lukt het jou en je team om alle ziektes te bestrijden? Doe mee aan de winactie en maak kans op de speciale Pandemic jubileumeditie!

Red de wereld van een ziekelijke ondergang met Pandemic!

Help! De wereld wordt bedreigd door dodelijke ziektes. Jij en je team zijn de enigen die de ondergang nog tegen kunnen gaan. Bij het coöperatieve bordspel Pandemic vormen jij en de andere spelers een team van professionals. Jullie werken samen om de ziektes te bestrijden. Op het bord zie je een kaart van de wereld. Al die gekleurde blokjes? Dat zijn de ziekten. Staan er meer dan 4 blokjes in een stad? Dan verspreidt de ziekte naar alle aangrenzende steden. Alleen met goed samenwerken en een slimme strategie voorkomen jullie dat de wereld ten onder gaat. 

Interactieve afbeelding Pandemic
+
+
Pandemic - Bordspel
Z-Man Games
€ 37,95

Er is er één jarig!

Het eerste Pandemic bordspel kwam 10 jaar geleden uit. Dankzij het aantrekkelijke design, boeiende verhaal en coöperatieve karakter (je speelt niet tegen maar met elkaar) is het spel niet alleen een hit bij hardcore spellenliefhebbers, ook casual spelers zijn er dol op! Niet gek dus dat Pandemic in de afgelopen 10 jaar is uitgegroeid tot één van de populairste coöperatieve spellen.

Jubileumeditie
+
+
Pandemic 10th Anniversary - Bordspel
Z-Man Games
€ 61,99

Wie jarig is, pakt uit

Dat 10-jarige jubileum moet natuurlijk gevierd worden! En dat doet Pandemic met een speciale jubileumeditie. Dit feestnummer komt in een mooie metalen vintage verbandtrommel en heeft een nieuw design. Het speelbord is groter en als eerbetoon aan de eerste versie van het spel zijn er geen pionnen maar mooie miniaturen. Dat is een eerbetoon aan de eerste versie van het spel. Allemaal leuk en wel zo’n feestje, maar het lot van de mensheid ligt nog steeds in jullie handen! Een zware taak. Gelukkig voer je die met deze mooie editie in ieder geval in stijl uit. Een must voor iedere Pandemic-fan!

Collector’s Edition: Fall of Rome

Wist je dat er ieder jaar een Pandemic wereldkampioenschap wordt georganiseerd? Dat gebeurt elk jaar in een ander land. En er wordt altijd een speciale uitgave ontwikkeld die in het teken staat van dat gastland. Dit jaar was het kampioenschap in Italië (waar het Nederlandse team won), dus maakte Pandemic de Pandemic Fall of Rome Collector’s Edition. In deze prachtig vormgegeven limited edition verenigen burgers, soldaten en bondgenoten zich om de val van Rome te voorkomen. Spannend! De Collector’s Edition komt medio december uit.

Interactieve afbeelding
+
+
+
+
+
+

Verslaafd aan de wereld redden?

Raken jullie maar niet uitgespeeld? Dan zijn de uitbreidingen voor – en Legacy-versies van – Pandemic wat voor jullie. Bij de verschillende Legacy-edities speel je in meerdere spelsessies een overkoepelend en uniek verhaal. Bekijk het gehele Pandemic-assortiment.

Winactie!

Wil jij samen met jouw team van wereldredders flink aan het uitroeien slaan met de speciale jubileumeditie van Pandemic? Doe dan mee met onze winactie! We geven deze prijs één keer weg. Hoe kun je meedoen? Stuur een e-mail met daarin je NAW-gegevens naar weblog@bol.com en zet in de onderwerpregel de tekst ‘Winactie Pandemic’. Gemaild? Spannend! Deze winactie loopt tot en met 9 december 2018.

Na afloop van de winactie krijgt de winnaar bericht van ons, waarna we de prijs zo spoedig mogelijk opsturen. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier.

Bekijk alles van Pandemic

 


Met wie zou jij de wereld willen redden?