Naar boven

Young & Awesome: ontdek je nieuwe lievelingsboek!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Speciaal voor alle liefhebbers van Young Adult boeken komt uitgeverij Leopold dit najaar met een hele nieuwe reeks: Young & Awesome. De boeken van Young & Awesome zijn net zo divers als echte YA-fans. Van spanning tot romantiek en van sci fi tot contemporary YA. Meer weten? Lees dan snel verder.

Met gratis e-book

Het nieuwe Young Adult fonds van uitgeverij Leopold bestaat uit vier totaal verschillende boeken: Sterrenstof, Verdwenen, The Jewel en The Diabolic. De combinatie van verschillende genres maakt Young & Awesome een unieke reeks. De eerste 3 maanden zijn de boeken te koop voor een actieprijs van €14,99 (daarna €17,50). En als je het boek koopt, krijg je een code om het e-book gratis te downloaden, zodat je het boek overal kunt lezen. Thuis op de bank met het boek op schoot of in de trein op je e-reader. Altijd fijn! Om de keuze wat makkelijker te maken, zullen we ieder boek kort aan je introduceren. Wil je op de hoogte blijven van leuk nieuws over Young & Awesome? Volg ze dan op Instagram (@youngandawesomebooks) of Facebook (youngandawesomebooks).

Young & Awesome

 • 1/4
  Krystal Sutherland

  Sterrenstof

  Lees meer
  Een onvergetelijk verhaal over verliefd worden, over risico’s durven nemen en durven dromen. Een boek om van te houden. In Sterrenstof, het debuut van 25-jarige Krystal Sutherland, word je meegesleept in een bijzonder liefdesverhaal. Hoofdpersoon Henry is nog nooit verliefd geweest. Daar komt verandering in wanneer Grace aan het begin van het examenjaar bij hem op school komt. Ze is anders, eigenlijk zelfs vreemd. Ze loopt met een kruk en draagt jongenskleren. Henry merkt al snel op dat zij een groot verdriet met zich meedraagt. Toch wordt hij tot over zijn oren verliefd op haar, met alle kans op een gebroken hart. Maar als je geen risico durft te nemen voor de liefde van je leven… wanneer dan wel?

 • 2/4
  Tara Altebrando

  Verdwenen

  Lees meer
  Tara Altebrando, de schrijfster van o.a. het Engelstalige Roomies, neemt je in Verdwenen mee in een onvoorstelbaar verhaal. Elf jaar geleden verdwenen namelijk zes kinderen, zij werden nooit gevonden. Totdat vijf van hen ineens ongedeerd terugkomen, zonder ook maar een enkele herinnering aan de afgelopen elf jaar. Avery is vijftien wanneer dit gebeurt. Iedereen komt terug, behalve haar broer Max. Samen met één van de teruggekeerde jongeren, Lucas, doet Avery er alles aan om het mysterie op te lossen.
 • 3/4
  Amy Ewing

  The Jewel

  Lees meer
  In The Jewel, geschreven door Amy Ewing, maak je kennis met Violet en haar bijzonder gecompliceerde leven. Ze is namelijk verkocht op een veiling aan één van de rijkste dames van het land. En dat betekent een leven vol luxe, maar ook gevangenschap en duistere plannen. Omdat de nietsontziende Hertogin Violets bijzondere gave wil uitbuiten, probeert ze te ontsnappen. Totdat ze ontdekt dat haar beste vriendin Raven gevaar loopt. Dit zorgt voor een onmogelijke keuze: redt ze Raven of zichzelf?

 • 4/4
  S.J. Kincaid

  The Diabolic

  Lees meer
  Een spannend, wervelend verhaal over vriendschap, verlies, vertrouwen en de moed om te vechten voor wat – en wie – het allerbelangrijkst voor je is. Ook S.J. Kincaid vertelt in The Diabolic over 'een gekocht meisje', maar dan met een ander doel. Nemesis is namelijk een Diabolic, wat inhoudt dat ze is gemaakt om te doden. Een adellijke familie heeft haar gekocht om hun dochter Sydonia te beschermen. Wanneer zij zich moet melden aan het hof van de keizer, die duidelijk kwaad in de zin heeft, moet Nemesis haar plaats innemen. Maar dan ontmoet ze de toekomstige opvolger van de keizer, Tyrus. Door deze ontmoeting vraagt ze zich af of het waar is wat haar altijd is verteld. Hebben Diabolics dan toch gevoel, ergens diep vanbinnen?

Wat is jouw favoriete YA-boek?