Naar boven

Ik ga op reis en neem mee mijn Lonely Planets!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

We zitten midden in de vakantieperiode! De meeste vakanties zijn al geboekt, maar mocht je nog nadenken over je vakantiebestemming, dan kun je nog inspiratie halen uit de Lonely Planet reisgidsen. Welke bestemming je ook kiest, je hebt sowieso een goede reisgids nodig. En dat is waar Lonely Planet in het spel komt.

Van Kroatië tot Paaseiland

We kennen allemaal het spelletje ‘Ik ga op vakantie en neem mee’ en daarin wordt naast de koffer, tandenborstel en schone onderbroek, het vaakst de Lonely Planet-gids genoemd. Niet zo gek eigenlijk, want al sinds 1973 inspireert Lonely Planet reizigers van over de hele wereld met uitgebreide, betrouwbare en onafhankelijke reisinformatie. In alle reisgidsen van het merk worden de populairste, mooiste en meest zeldzame bezienswaardigheden uitvoerig beschreven en de gidsen helpen je de beste keuzes te maken, of je nou in Kroatië, Thailand of op Paaseiland bent.

lonely planets

Voor én tijdens je reis
De informatie die je in de Lonely Planets voorgeschoteld krijgt, varieert van de snelste vervoersmogelijkheden, de ‘smaakvolste’ eetgelegenheden, de beste duikspots, de mooiste stranden en de meest indrukwekkende bezienswaardigheden. Kortom, info waar je echt wat aan hebt voordat je op reis gaat én tijdens je reis.

Speciale uitgaven

Het mooie en fijne van Lonely Planet is dat het niet alleen ‘gewone’ reisgidsen uitbrengt, maar ook ‘specials’ die over meer dan een land of stad gaan. Neem bijvoorbeeld Lonely Planet’s Ultimate Travelist, dé bucketlist voor reisfanaten. In dit inspirerende boek tref je info, tips en geweldige foto’s aan van de 500 plekken die je bezocht moet hebben, zoals de Taj Mahal en de Piramides van Gizeh. Ook de wat minder bekende parels als het Alhambra en de Aya Sofya-moskee komen aan bod in het boek, dat inclusief een overzicht komt waarop je de plekken waar je al geweest bent, kunt afvinken.

Volgens de Lonely Planet’s Ultimate Travelist is dit de nummer 1-plek waar je geweest moet zijn.

De wereld in je handen
Nog zo’n fijne ‘special’ is de Lonely Planet The World die, je raadt het al, informatie geeft over vrijwel elk land dat deze planeet rijk is. Dit boek is te dik om mee te nemen op vakantie, maar het levert wel de inspiratie en de tips die je nodig hebt voor een bezoek aan de landen waar je nog nooit eerder geweest bent.

Alle Lonely Planets

 


Welk land staat er bovenaan jouw traveling bucket list?