Naar boven

Kobo Plus: onbeperkt lezen voor een vast bedrag per maand

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Raak jij niet uitgelezen? In een wereld waarin we al onbeperkt naar TV-series kunnen kijken en muziek kunnen luisteren introduceren wij met Kobo Plus het grootste aanbod Nederlandstalige en internationale ebooks voor een vast, laag bedrag per maand. Met tienduizenden boeken inclusief de nieuwste releases en bestsellers zit er altijd een mooi verhaal voor je tussen.

Probeer Kobo Plus vandaag nog uit

Nu al nieuwsgierig? Start vandaag nog je gratis proefperiode en begin meteen met lezen. Kobo Plus is de eerste 30 dagen gratis en daarna maandelijks opzegbaar. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan de uitleg hieronder.

Op al je devices lezen – makkelijker kunnen we het niet maken

Met geweldige releases in 2016 is de boekenmarkt in Nederland in volle bloei. Ook ontdekken Nederland en Vlaanderen langzamerhand de voordelen van digitaal lezen – zo was vorig jaar 1 op de 3 verkochte romans een ebook! Sinds 2014 werkt bol.com samen met Kobo zodat je jouw favoriete ebooks kunt lezen op de best geteste Kobo e-readers en onze gezamenlijke bol.com Kobo leesapps voor je Android en iOS smartphone of tablet. Met Kobo Plus ontdek je nu nóg gemakkelijker de nieuwste ebooks en kun je onbeperkt lezen waar je ook bent.

Reis je vaak met het openbaar vervoer, ga je binnenkort op vakantie of hou je van lekker ontspannen op de bank met een goed boek, dan is Kobo Plus zeker het uitproberen waard. Ontdek hoe het werkt in de onderstaande video.

De nieuwste releases, bestsellers en klassiekers

Of je nou houdt van thrillers, managementboeken of het zwaardere literaire werk, Kobo Plus bevat het allergrootste aanbod ebooks waaronder de allernieuwste releases. Zo lees je de nieuwste roman van Kluun, bestseller Judas van Astrid Holleeder, de nieuwste Saskia Noort, de gehele Millennium trilogie, de biografieën van Johan Cruijff en Barry Hay, maar ook alles van boekenweekauteur Herman Koch. Met Kobo Plus vind je altijd jouw volgende verhaal.

Ontdek het volledige aanbod hier

Biografie van Johan Cruijff

Ook de biografie van Johan Cruijff is te vinden bij Kobo


De beste leeservaring op je Kobo e-reader

Om je de allerbeste leeservaring te bieden werken we samen met Kobo. Kobo staat al jaren bekend om de best geteste e-readers. Samen proberen we jou de beste leeservaring te bieden op je smartphone en tablet. Het resultaat: Kobo Plus.

Kobo Plus is het enige abonnement in Nederland en Vlaanderen dat volledig geoptimaliseerd is voor gebruik op Kobo e-readers. Je kan naar hartenlust boeken op bol.com toevoegen aan je leeslijst en direct lezen op je e-reader. Ook kan je direct vanaf je e-reader browsen naar Kobo Plus ebooks.

Overtuigd?

Ben je na het lezen van dit blog net zo enthousiast als wij zijn, schrijf je dan hier in voor Kobo Plus en lees de eerste 30 dagen gratis!

1/6
Aanbevolen

Wat is jouw favoriete boek?