Naar boven

Dwarsligger: overal lezen is makkelijker dan ooit

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Ken je dwarsligger® al? Dat is een compleet boek, maar dan op een compact formaat. Net zo licht en klein als je telefoon, en toch 100% leesbaar. Er zijn dwarsliggers in elk genre, dus voor ieder wat wils. Ideaal voor onderweg en op reis, maar ook leuk om cadeau te doen.

Overal mee naartoe

Het nieuwste boek van Herman Koch, Dan Brown of Saskia Noort slechts op acht bij twaalf centimeter: hoe kan dat? De bedenkers van dwarsligger® kregen het voor elkaar om een compleet boek op miniformaat te drukken. En nee, je hoeft geen buitenaards scherpe ogen te hebben om de pagina’s te kunnen lezen. Ze zijn uitstekend leesbaar. Lees jij nog steeds liever van papier? Of wil je je e-reader niet meenemen op vakantie? Laat deze dan lekker thuis en stop een paar dwarsliggers in je koffer.

Bekroond en duurzaam

In september 2009 werd dwarsligger® voor het eerst gelanceerd in Nederland. Sindsdien heeft het ontwerp verschillende prijzen in de wacht gesleept, zoals de Accenture Innovation Award en de Sinnestriel Award voor klimaatvriendelijk ondernemen. Want, en dit is even een dwarsstraat, deze kleine boekjes worden gedrukt op dunner papier en dát scheelt een hoop grondstoffen.dwarsliggers

Klein boekje, groots assortiment

Of je nu van romans, thrillers, YA of non-fictie houdt, bij ons vind je een dwarsligger voor iedereen. Denk aan de bestsellers van dit moment, zoals de literaire thrillers van Simone van der Vlugt of Nicci French, maar ook het SAS Survival Handboek of de autobiografie van Zlatan Ibrahimović passen stuk voor stuk in je handtas, binnenzak of broekzak. En voor de prijs hoef je ze niet te laten liggen: je hebt al een dwarsligger voor €12,95.

standaard-afb_dwarsligger

Een leuk cadeau en ideaal voor onderweg

Geef ‘m bijvoorbeeld cadeau aan iemand die graag altijd en overal wil lezen zonder daar een lamme arm aan over te houden. Een dwarsligger kun je namelijk met één hand vasthouden. Bovendien weegt een gewoon boek net zoveel als zes à zeven dwarsliggers. Dat scheelt een hoop gesjouw. Bekijk snel ons hele assortiment dwarsliggers om het perfecte exemplaar voor jouw vriend, vriendin, vader, moeder, broer, zus, oom of tante te vinden.

Tip voor Sinterklaas: een dwarsligger past prima in schoenmaat 36 tot 46.

Bekijk alle dwarsliggers


Waar zou jij jouw dwarsligger mee naartoe nemen?