Naar boven

Digitaal lezen met Kobo tijdens de donkere dagen

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Voor de boekenliefhebber die alles al heeft is het moeilijk om te shoppen. Waarom geef je ze dan niet iets waar ze al hun boeken op kunnen bewaren en wat niet veel groter is dan je hand? Je raadt het al: de e-readers van Kobo bieden de perfecte oplossing. We lichten ze uit in dit blog mét winactie en aanbieding.

3.000 boeken

De Kobo Aura Edition 2 kan ruim 3.000 boeken opslaan en met het Carta E-ink HD-scherm met schermverlichting kom je de donkere winterdagen met gemak door. Ook in de felle zon is het gemakkelijk lezen doordat het scherm niet reflecteert, zo belast je je ogen niet en blijft het prettig lezen.

kobo

Lichtgewicht
Deze e-reader is fijn in de omgang en handig in gebruik en is nu ook uitgeroepen tot Beste Koop door de Consumentenbond. Het 6 inch touchscreen scherm kun je met 1 of 2 vingers besturen en door de resolutie van 1024 x 758 met 212 puntjes per inch wordt alles haarscherp afgebeeld alsof de letters gedrukt zijn op het scherm. Daarnaast weegt hij maar 180 gram en is hij dus net zo licht als een mobiele telefoon.

Lezen met oneindig veel mogelijkheden
Hoe je leest is volledig naar eigen voorkeur aan te passen: van lettertype, lettergrootte en regelafstand naar marges en paginanummering. Zo weet je zeker dat jouw leeservaring perfect is. Daarnaast kun je eigen bladwijzers, tekst markeringen en aantekeningen maken en deze zijn allemaal makkelijk terug te vinden. Ook als je op vakantie gaat en je nergens stroom hebt kunt je altijd doorlezen, want met een batterij-capaciteit van 2 maanden kun je ongekend lang door blijven lezen.

kobo

Verbinden en lezen maar

De Kobo Aura Edition 2 is uitgerust met Wi-Fi. Wanneer je hem de eerst keer gebruikt hoef je alleen even te verbinden met Wi-Fi en in te loggen met je bol.com account. Daarna kun je al je boeken downloaden en heb je altijd toegang tot je boeken, ook offline. Als je met de Wi-Fi bent verbonden kun je ook altijd nieuwe boeken kopen via de Kobo shop.

Lees je veel op verschillende apparaten? Dan is dit ook geen probleem. Met de app van bol.com Kobo kun je makkelijk tussen je e-reader en je telefoon of tablet verbinden en synchroniseren, zodat je altijd en overal met een apparaat naar keuze je boek weer kan oppakken en makkelijk verder kan lezen.

Optimale bescherming
Bescherm je e-reader tegen krassen en stoten met de bijpassende Sleepcovers van Kobo. Deze zorgen ervoor dat je e-reader automatisch aan- en uitgaat wanneer je de cover opent of sluit.

Winactie én aanbieding

Samen met ereaders.nl mogen we twee exemplaren van de Kobo Aura Edition 2 weggeven. Zie jij het wel zitten om voortaan op de Kobo Aura Edition 2 te lezen of wil je hem misschien cadeau geven? Doe dan mee met de winactie! Stuur een e-mail naar digitaallezen@bol.com voor 2 januari met als onderwerpregel ‘Winactie Kobo Aura Edition 2’ en vertel ons waarom jij deze graag wilt winnen.

De Kobo Aura Edition 2 is nu verkrijgbaar van 119,99 voor 99,00 euro. Deze winactie en aanbieding zijn geldig van 12 december 2016 tot en met 1 januari 2017.


Welke ebooks wil jij nog lezen?