Naar boven

Winnaars en fans van juli!

| Geschatte leestijd: 3 minuten

Heb jij het aantal winacties geteld in de maand juli? Het leek wel niet op te kunnen! Elke maand geven we een kort overzicht van alle leuke foto's en reacties van de winnaars. Ook deze maand kregen we weer vele enthousiaste berichten binnen.

Lekker knus met Bear’s Den

Op 27 juli speelde de Britse band Bear’s Den in het kleinste theatertje van Amsterdam voor de klanten van bol.com. Vijfentwintig winnaars mochten samen met gast genieten van de adembenemend mooie akoestische sessie. Wanneer de eerste akkoorden klinken, merkt niemand de tropische hitte op in het piepkleine Torpedo Theater. In drie kwartier nemen de mannen het publiek mee door een aantal nummers van het nieuwe album Red Earth & Pouring Rain en het debuutalbum Islands te spelen. Bear’s Den betoverde het theater met hun muziek en intieme optreden. Nieuwsgierig naar het verloop van deze avond? Eén van de gelukkige winnaars schreef een leuk verslag.

Het verslag van de avond lees je hier

Als een van de gelukkige winnaars van de bol.com prijsvraag mocht ik woensdag 27 juli aanwezig zijn bij het intieme optreden van Bear’s Den in Amsterdam. Ik ben al jaren groot fan van deze band uit de UK en heb hen op verschillende plaatsen in Europa zien optreden, van Brussel tot Hamburg en van de Vondelkerk in Amsterdam tot op een grote boot in Lille. Dit was de 10e keer dat ik de band zou zien optreden en de locatie was ditmaal wel heel bijzonder: een piepklein theater, niet veel groter dan een huiskamer, midden in het centrum van onze hoofdstad. Er konden in de breedte welgeteld zes klapstoelen naast elkaar staan. Ik was vroeg gearriveerd en zat op de voorste rij, precies in het midden. Zo uniek als de locatie was ook het optreden.

Het nieuwe album Red Earth & Pouring Rain ter ere waarvan het optreden plaatsvond, verschilt van het eerste album Islands door het gebruik van meer elektronische instrumenten zoals de synthesizer.

Bij de eerdere optredens die ik heb bijgewoond waar nieuw materiaal ten gehore werd gebracht, stond 6 man op het podium. Dat zou in dit theater nooit passen en op de stage stonden slechts enkele gitaren, een dobro en een banjo klaar. Geen microfoons of andere apparatuur, dit beloofde een optreden met een klein geluid te worden.

Davie en Kev van Bear’s Den kwamen samen met Christof van achter uit de ‘zaal’ (geen backstage in dit theater) op de stage staan en waren net als ons onder de indruk van de locatie.

De set opende met titeltrack Red Earth & Pouring Rain in een bijzondere akoestische uitvoering. Ook de single Auld Wives en Dew On The Vine van het nieuwe album werden gespeeld evenals een paar klassiekers zoals Agape en Above the Clouds of Pompeii. Gedurende het optreden was het publiek muisstil, zanger Davie complimenteerde het publiek met dit teken van respect.

Het nummer Gabriel sloot de set af. De heren wilden dit, net als het nummer Bad Blood dat kenmerkend voor de band midden in het publiek wordt gespeeld, in de zaal ten uitvoering brengen maar daar was de ruimte te klein voor. Twee stappen naar voren was alle ruimte die er was.

All good things come to an end, na een setlist van 8 nummers was het optreden helaas afgelopen.
Na afloop hadden de aanwezigen de mogelijkheid hun lp of cd te laten signeren, een praatje te maken en op de foto te gaan met de band.

Ik ben bijzonder blij en dankbaar dat ik dankzij bol.com als groot fan dit unieke event heb mogen meemaken en kijk er met veel plezier op terug!

Bear's Den

Houd je hoofd koel

Afgelopen maand kon je kans maken op de Dyson Pure Cool Link™. Niet alleen zorgt het apparaat voor schone lucht,  maar ook voor een heerlijk fris briesje. Zeker in de zomermaanden is die frisse lucht hartstikke fijn. En daar is deze gelukkige winnaar het helemaal mee eens, thumbs up!

Dyson

Smikkelen en smullen

Aan onze lieve viervoeters hebben we deze maand ook gedacht. Zij kunnen weer op avontuur en flink ravotten in het bos, achter een bal aan op het strand. En als je je zo hebt uitgeleefd verdien je natuurlijk een lekker snack van AdVENTuROS. De winnaars kregen drie smaken toegestuurd, zodat ze zelf hun favoriete smaak kunnen kiezen. Dat wordt de komende tijd lekker snacken!

AdVENTuROS

Say Cheese

De winnaars van #bolcomfotowedstrijd2016 mochten ook hun prijzen in ontvangst nemen. Hartelijk gefeliciteerd aan alle winnaars en dat jullie nog veel mooie foto’s mogen maken! Zeker met deze Olympus camera, daar zijn wij dan weer een beetje jaloers op. Enjoy!

Foto

Prijzenfeest

Deze maand vlogen de prijzen de deur uit. Van een prachtig servies van Iittala tot een luxe zakmes. Van een Wiko smartphone tot een TomTom activity tracker. En wat dacht je van de Philips pastamachine. Heerlijk verse pasta maken wordt nu een makkie! Wij zijn alvast benieuwd wanneer we kunnen aanschuiven voor een heerlijke Italiaanse maaltijd, nomnomnom. Aan iedereen die gewonnen heeft: gefeliciteerd!

Winnaars

Nieuwe winacties

Wees niet teleurgesteld als je deze maand niet in de prijzen bent gevallen, want natuurlijk zijn we nog lang niet klaar met de winacties. Voor de nieuwste winacties van deze week bekijk je hier het overzicht. Schrijf je snel en en wie weet zien we jou volgende maand terug in dit rubriek. Zet ‘m op!

 


Wat zou jij graag willen winnen?