Naar boven

Winnaars en fans van augustus!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Ondanks de vakantieperiode zijn de winacties onverminderd doorgegaan. Deze maand mochten we zelfs een Samsung Galaxy S7 edge weggeven. In dit blog kun je weer een kort overzicht vinden van de reacties die we hebben ontvangen.

Altijd bereikbaar

Deze maand mochten we een hele toffe prijs weggeven: de Samsung galaxy S7 edge! De dag van deze winnares kon niet meer stuk, zij werd verrast door de postbode met deze gloednieuwe telefoon. Wij wensen je veel plezier met je nieuwe telefoon. Niet gewonnen, maar wel toe aan een nieuwe telefoon? Deze maand geven we ook weer een telefoon weg. Wil jij kans maken op een LG-G4? Check dan snel dit artikel.

Galaxy-S7-edge
Mijn dag kan echt niet beter worden nu! Super bedankt Bol.com! 💃

Looppasje

Onderstaande sportievelingen kunnen weer in stijl door het park hardlopen. Zij mochten afgelopen maand een prachtig pakket van Craft in ontvangst nemen. Hopelijk maakt dit pakket het opstarten na de vakantieperiode wat makkelijker. Dus geen excuses en gaan met die banaan, succes allemaal!

weblog---craft

Spetter spatter spater!

Tijdens het mooie weer van de afgelopen weken hebben we verschillende honden wat verfrissing kunnen bieden. De linker hond dacht eerst dat het bad van Beeztees een grote drinkbak was, maar inmiddels heeft hij door dat er lekker in gebadderd kan worden. Het gerucht gaat dat de rechter hond de lach niet van zijn gezicht krijgt, door deze verfrissende prijs. En zo te zien zijn niet alleen de honden blij met dit speciale bad van Beeztees! Wie spot de indringer?

Hond-bad

Nog meer dierenpret

Ook deze maand ontvingen we weer leuke foto’s van de klassieker ‘dier+Bol.com doos’, die we graag met jullie willen delen. Wil jij ook zo’n coole doos voor je huisdier ontvangen? Bestel eenvoudig je pakketje op Bol.com. Wij kijken alweer uit naar jullie foto’s voor de volgende maand.

katten

Niet geschoten is altijd mis

Afgelopen maand geen prijs gewonnen of heb je niet meegedaan met één van onze winacties? Ook deze maand verloten we weer schitterende prijzen. Een overzicht met nieuwe winacties vind je hier! De acties lopen tot en met 17 september, dus wees er snel bij! Veel succes en wie weet sta jij volgende maand in de ‘Winnaars en fans van september’.

 


Aan welke winactie ga jij mee doen?