Naar boven

Winnaars en fans van april!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Ook deze maand kwamen de gaafste winacties voorbij. Heb jij meegedaan en ook nog eens gewonnen? Dan willen we je van harte feliciteren! Lees snel verder voor het overzicht van onze enthousiaste winnaars en fans.

Dat wordt een plaatje

Deze winnaar was wel erg blij met zijn prijs, naar zijn zeggen kon het weekend niet meer stuk met deze verrassing! Hopelijk is hij inmiddels de wijde wereld ingetrokken met zijn gloednieuwe Canon EOS 1300D om de meest sfeervolle en unieke beelden te schieten. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de prachtige foto’s!

banner-1

Tablet plezier!

Deze winnaars konden hun geluk niet op na het winnen van de Galaxy Tab A. Zij kunnen met veel plezier hun favoriete games spelen, de laatste nieuwsberichten checken of natuurlijk een mooie foto maken, dankzij de 5 megapixel camera. Geniet van jullie prijs!

Banner-2

Mooie nagels en een zachte huid

Deze maand stond persoonlijke verzorging in het zonnetje. En mochten vele winnaars genieten van de leukste prijzen. Neem bijvoorbeeld het NIVEA pakket, wat een enorme verwennerij is voor je huid. Door goede reiniging en gebruik van fijne producten wordt je huid zijdezacht. Daar weet de winnares waarschijnlijk alles van. Ook de nagels mochten niet achter blijven en kon je deze maand kans maken op een nagellak en topcoat van Sally Hansen. Inclusief een verzorgende olie voor je nagelriemen en dat levert mooie gezonde handen op. Zie hier het resultaat!

Banner-3

Je eigen Billie

Deze fan van bol.com was wel erg creatief en maakte een Billie van papier marché! Wil jij ook zo’n leuke Billie? Ga dan aan de slag met lijm en een stapel kranten en natuurlijk willen wij die mooie Billies bewonderen en deel het op een van onze social media kanalen. Veel knutselplezier!

Banner-4


Doe jij mee aan de winacties van deze maand?