Naar boven

Winnaars en fans van mei!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Deze maand hebben we weer super veel mooie winacties gehad! We zijn weer blij te zien dat onze winnaars en fans veel berichten op onze Facebook en Twitter pagina’s posten. Hieronder een korte samenvatting van de acties die de afgelopen maand hebben plaatsgevonden en de leukste en grappigste berichten.

Huiskamerconcert van Nielson

Deze maand was er wel een heel toffe prijs te winnen: een huiskamerconcert van Nielson. Indigo was de gelukkige winnares, nadat ze het nieuwste album: Weet je wat het is van Nielson bestelde bij bol.com. Samen met zijn gitaar speelt Nielson ‘Sexy als ik dans’ en natuurlijk signeerde hij ook nog even het album voor Indigo. Bekijk onderstaande video hoe het eraan toeging.

Kattenpret

Ook hebben we gedacht aan de lieve huisdiertjes. Deze katten vielen in de prijzen met deze mooie krabpaal. Dat wordt lekker krabben voor mooi verzorgde nageltjes en zo te zien valt hij behoorlijk in de smaak.

krabpaal

Blije winnaars

Surprise surprise! Hoe leuk is het om ineens mega groot cadeau te ontvangen. Deze gelukkige winnaars pakten vol plezier hun gewonnen prijzen uit. Dat wordt heerlijk grillen met de cuisinart. Schoonmaken met de Kärcher SC4 premium en houd je kindje zorgeloos in de gaten terwijl het slaapt met de Philips Avent. Allen van harte gefeliciteerd!

banner-2

Kiekeboe

Wat we deze maand in de bol.com doos terugvinden, is super schattig. Van een lekker bedje voor deze kleine schat tot een speelhuis voor deze lieve kat. We zijn nu al benieuwd wat we aankomende maand terug zullen vinden.

banner-3

Nog meer winnaars

Benieuwd naar de winacties van aankomende maand? Bekijk dan hier het overzicht en schrijf je in. En wie weet zien we jou binnenkort terug als winnaar in het weblog, succes!


Voor welke prijs ga jij deze maand?