Naar boven

Winnaars en fans van maart!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

In maart gaven we weer vele prijzen weg, waaronder de gloednieuwe Samsung Galaxy S7. Vele enthousiaste reacties kwamen onze kant op, die we met veel plezier hebben gelezen. Check in dit weblog de winnaars en fans!

Bofkonten

We beginnen met de klapper van de maand: de Samsung Galaxy S7. We kregen ontzettend veel reacties binnen en we willen de gelukkige winaars van harte feliciteren! Helaas moesten we de meerderheid teleurstellen. Wil je toch nog kans maken op een smartphone? Wees dan niet getreurd, want in april kun je kans maken op de LG G5. Check het hier!

Galaxy S7

Nog meer mooie prijzen

Van een heerlijk vers gezet bakje koffie met de Saeco PicoBaristo tot het winnen van je favoriete game, dankzij de Madcatz RAT TE Gaming muis. En dan hebben we het nog niet gehad over de Kipling reistas die we weggaven. We proberen elke maand weer met leuke prijzen te komen voor iedereen. In ieder geval een duim omhoog voor jullie leuke foto’s, bedankt!

Prijzen

Een echt bol.com speelhuisje

Laat je inspireren door dit tweetal, want hoe gaaf is dit? Ze wisten een bol.com doos om te toveren tot een kleurrijk speelhuisje. Ondanks dat de doos niet groot genoeg is voor allebei, mocht dat de pret niet drukken. Nog veel speelplezier!

Bol.com doos

Doe jij ook mee?

Natuurlijk hebben we in april nog meer leuke winacties, wat betekent dat jij ook kans kunt maken op een mooie prijs! Bekijk ons weblog voor de winactie die bij jou past en wie weet zien we jou volgende maand terug tussen de winnaars en fans van april!


Doe jij aan de volgende winacties mee?