Naar boven

Winnaars en fans van juni!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Heb jij het aantal winacties geteld in de maand juni? Het leek wel niet op te kunnen! Elke maand geven we een terugblik van een aantal winnaars en fans. Ook deze maand kregen we vele leuke foto’s binnen.

Prijzenfeest

Yay! Deze maand gingen weer vele prijzen de deur uit. Zoals deze snijplank of eh deze TomTom Runner 2. Of wat dacht je van wat sfeerverlichting met dit Philips Hue starterspakket. Om het helemaal af te maken mochten we ook nog een paar mensen blij maken met een Wileyfox smartphone. Aan alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en geniet van jullie prijs!

winnaars en fans

#bolcomfotowedstrijd2016

In juni gingen we op zoek naar de mooiste voorjaarskiekjes via #bolcomfotowedstrijd2016. Met als hoofdprijs de Olympus E-M10 Mark II. Duizenden prachtige plaatjes waren het gevolg. Aan ons de moeilijke taak om tien winnaars te kiezen tussen al dat moois. Benieuwd naar de uitslag? Slide dan snel door de prijswinnende foto’s hieronder. Iedereen van harte gefeliciteerd!

1+2
Eerste en tweede prijs
3-+-4
Derde en vierde prijs
5+-6
Vijfde en zesde prijs
7-+8
Zevende en achtste prijs
9-+-10
Negende en tiende prijs

Lekkere deuntjes

De winnaars van deze bluetooth speakers weten deze zomer de lekkerste deuntjes af te spelen. Via een smartphone stream je gemakkelijk je favoriete platen naar de speaker. Of het nu een zwembad-, BBQ- of themafeestje wordt, muziek hebben ze in ieder geval bij de hand! Ook een bluetooth speaker? Neem dan hier eens een kijkje.

winnaars en fans

Smullen maar!

Deze beestjes waren wel erg enthousiast toen hun pakketje arriveerde met de post. En da’s niet gek, want hun favoriete maaltijd werd bezorgd. Wij worden in ieder geval erg blij bij het zien van deze tevreden koppies. Als dat geen smullen wordt?!

winnaars en fans

Chille bol.com doos

Wat moet je met een kattenmand als je ook verstoppertje kan spelen in zo’n chille bol.com doos? Deze kat kon zijn pret in ieder geval niet op en ook wij krijgen een glimlach op ons gezicht bij het zien van deze foto. En ook een konijnenhok is overbodig, want ook dit konijntje is lekker aan het chillen.

winnaars en fans

Beetje jaloers?

Deze maand niks gewonnen? Niet getreurd, want ook deze maand zijn er weer super toffe prijzen te winnen! Check hier het overzicht van de week en houd het weblog goed in de gaten. Wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar. Succes!


Doe jij deze maand ook mee met de winacties?