Naar boven

De bol.com app is geüpdatet: so what’s new?

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Goede vraag. We geven je antwoord in dit blog. Er zijn in ieder geval flink wat vernieuwingen en we blijven de app verbeteren. Lees verder en je bent helemaal op de hoogte.

Even voorstellen

De bol.com app bestaat al een tijdje en wordt door heel veel mensen gebruikt. Hij wordt constant opgefrist met kleine verbeteringen en soms verschijnt er een compleet vernieuwde versie. Zoals nu dus! Maar voordat we naar alle nieuwe features gaan kijken, eerst een korte introductie voor iedereen die de app nog niet kent.

bol_com_app

Wat kun je met de bol.com app?
De app helpt je om in onze webwinkel snel te vinden wat je zoekt, de status van je bestellingen te checken en laat je jouw verlanglijstje en winkelwagentje inzien. Zo kun je eenvoudig rondneuzen in ons assortiment van (tweedehands) artikelen en bestellingen plaatsen. Dit allemaal met het gemak dat je van ons gewend bent, ongeacht waar je bent.

Alles over de app

De vernieuwingen!

Het beste kun je de nieuwste features zelf ervaren door de app te downloaden, maar we hebben ze toch voor je op een rijtje gezet. Komen ze:

bol.com app

  1. Pushberichten: je hebt één (of een aantal) artikel(en) besteld en wacht vol smart op de levering. Graag houden we je dan op de hoogte waar je pakketje zich begeeft, en daarom starten we met het verzenden van zogenaamde pushberichten met informatie over de leveringen. Je kunt zelf aangeven of je pushberichten wilt ontvangen. Dit doe je in de app, onder ‘Berichtgeving’ bij ‘Instellingen’;
  2. Verlanglijstjes: dit is een feature die bovenaan het verlanglijstje stond van menig app-gebruiker. We kunnen dan ook met trots vertellen dat het eindelijk zo ver is: ingelogde gebruikers kunnen meerdere verlanglijstjes aanmaken en beheren. En weet je wat? Het delen van verlanglijstjes is ook mogelijk. Handig, zo met de feestdagen in zicht;
  3. Portret- en landschapsmodus: het fijne aan een app is dat je ‘m overal kunt gebruiken. Even snel iets bestellen aan de keukentafel, of makkelijk vanuit je luie stoel of misschien wel vanuit bed. In dat laatste geval is het wel zo fijn als de app meedraait met je telefoon of tablet, dus van portret- naar landschapsmodus. Welnu, dat is voortaan het geval, dus hoef je in bed niet overeind te komen om de app te kunnen gebruiken. Fijn toch?

bol.com app

Wil je weten wat álle voordelen van de bol.com app zijn? Probeer ‘m dan zelf. De app is beschikbaar voor telefoons en tablets met het iOS- of Android-besturingssysteem. Je download ‘m gratis via de Apple App Store en de Google Play Store. Goed om te weten: de app is geoptimaliseerd voor Android Nougat en iOS 10.


Wat vind jij het fijnst aan de bol.com app?