Naar boven

Het fulfilment center van bol.com in Waalwijk

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Onze missie is het dagelijks leven van onze klanten leuker en makkelijker maken. Dit begint natuurlijk wanneer je onze winkel bezoekt. Maar na het plaatsen van je bestelling wordt er ook ergens een pakketje ingepakt en verzonden. Daarom hebben we onlangs enkele klanten de unieke kans gegeven een kijkje te komen nemen. Bekijk hieronder het filmpje van die middag.

Dat moet je gezien hebben

Donderdag 12 juli 2018 hebben we voor de allereerste keer de deuren van ons pakjeshuis in Waalwijk geopend voor een deel van onze klanten. Een unieke kans om samen met hen de wereld achter het bestellen van een pakketje te ervaren. Deze avond heeft bij ons en onze gasten een grootse indruk achtergelaten. En wat een eer dat er van Texel tot aan Antwerpen gereisd was om dit mee te mogen maken. Bekijk de video en beleef deze eerste keer met ons mee!

Over ons fulfilment center

Midden in Noord-Brabant, in Waalwijk om precies te zijn, staat ons fulfilment center. Met een grondoppervlakte van ongeveer 50.000m2, wat te vergelijken is met acht voetbalvelden, geen kleine jongen dus. En dat is maar goed ook. Want per dag gaan er tienduizenden artikelen de deur uit. En op echt drukke momenten zelfs honderdduizend. Om dat in goede banen te leiden, staan er grote inpakmachines, is er voor zeven kilometer aan lopende banden aangelegd en werken er op de drukste dag van het jaar meer dan duizend mensen.


Reageer hier en praat mee!