Naar boven

De gelukkige winnaars en fans van maart!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Heb jij het aantal winacties geteld in de maand maart? Het waren er namelijk heel wat! Elke maand geven we een terugblik van een aantal winnaars en fans. Ook deze maand kregen we vele leuke foto’s binnen.

Prijzenregen in maart

In maart hebben we flink wat prijzen mogen weggeven aan onze winnaars en fans! We hebben verschillende winacties gehad, variërend van bioscoopkaartjes en strijkplanken, tot labelprinters. De meeste enthousiastelingen hebben we te danken aan de winacties van LEGO Batman. Zo hebben we veel winnaars in maart blij kunnen maken met 2 vrijkaartjes voor de bioscoop film van LEGO Batman. Hieronder zie je de leuke foto’s die we hebben binnengekregen, dank jullie wel daarvoor!

Winnaars biosoopkaartjes

Naast de 2 vrijkaartjes, waren er ook nog een paar LEGO Batman verrassingspakketten te verdelen. Wat de inhoud zou zijn, was voor onszelf ook nog een verrassing. Maar het zag er in ieder geval erg leuk uit!

Winnaars LEGO batman fanpakket

Naast de prijzenpakken van LEGO batman hebben we ook andere prijzen mogen weggeven. Zo hebben we onder andere 16 personen blij gemaakt met een nieuwe strijkplank, heeft iemand de mooie prijs van Fitbit mogen ontvangen en mochten we 3 winnaars een Dymo Labelprinter toesturen! Er liepen nog vele andere acties waarbij we ook veel deelnemers hebben mogen feliciteren. Heel veel plezier met jullie prijzen, winnaars van maart!

Winnaars Dymo en Fitbit

De klantenservice van ons allemaal

Gelukkig zijn er naast al deze enthousiaste winnaars ook veel mensen die bol.com waarderen om haar service. Zo zijn er deze maand weer verschillende verrassingskaartjes gestuurd en zijn de problemen goed opgelost. We staan graag voor iedereen klaar en dat is deze maand ook weer gelukt. Het belangrijkste is dat we hierdoor weer wat nieuwe vrienden hebben gemaakt!

Fans van bol.com Fans van bol.com

 

Dierenvrienden

Naast nieuwe en tevreden klanten en gelukkige winnaars hebben we ook binnen het dierenrijk wat fans gescoord. Zo krijgen de verpakkingsdozen van bol.com een tweede leven, want ze worden goed hergebruikt. Bedankt voor het opsturen van deze grappige plaatjes! Hier krijgt iedereen toch een warm gevoel van?

Fan in doos (maart)kat en hond in doos

 

Deze maand niks gewonnen?

Heb je deze maand helaas net naast de prijzen gegrepen? Geen verdriet, want komende maand hebben we weer heel wat leuke winacties op de planning staan. Op onze website kan je zien welke winacties momenteel lopen. Je herkent ze aan het WIN label. Blijf daarnaast af en toe op ons weblog kijken, om helemaal up to date te blijven over de laatste trends en de nieuwste releases.


Wat voor winactie zou jij komende maand graag willen zien?