Naar boven

De nieuwste versie van de bol.com app

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Goed nieuws voor de gebruikers van onze app (maar ook voor de mensen die 'm nog niet gebruiken): de nieuwste versie van de bol.com app is nu beschikbaar. Wat dat voor jou betekent, lees je in dit blog.

Verbeterd en vernieuwd

De bol.com app bestaat al een tijdje en wordt door heel veel mensen gebruikt. Hij wordt constant opgefrist met kleine verbeteringen en soms verschijnt er een compleet vernieuwde versie. Zoals nu dus! Maar voordat we naar alle nieuwe features gaan kijken, eerst een korte introductie voor iedereen die de app nog niet kent.

sfeer_bol_com_app

Wat heb je aan de bol.com app?
De app helpt je om in onze webwinkel snel te vinden wat je zoekt, de status van je bestellingen te checken en laat je jouw verlanglijstje en winkelwagentje inzien. Zo kun je eenvoudig rondneuzen in ons assortiment van (tweedehands) artikelen en bestellingen plaatsen. Dit allemaal met het gemak dat je van ons gewend bent, ongeacht waar je bent.

Wil je weten wat álle voordelen van de bol.com app zijn? Probeer ‘m dan zelf. De app is beschikbaar voor telefoons en tablets met het iOS- of Android-besturingssysteem. Je download ‘m gratis via de Apple App Store en de Google Play Store.

bol.com app

Een greep uit de verbeteringen in de bol.com app

Okay, we houden je niet langer in spanning; dit is een greep uit de vele verbeteringen in de bol.com app:

  • Je kunt ze voortaan ontvangen én aan of uit zetten: berichten van de app om je te attenderen op winacties en dagaanbiedingen. Zet je deze zogeheten pushberichten aan, dan ontvang je dagelijks de dagaanbieding, wekelijks het overzicht van actuele/nieuwe winacties en tweewekelijks een berichtje waarin een speciale winactie wordt uitgelicht. Dankzij de pushberichten kun je voortaan via je mobieltje of tablet meedoen met de winacties van het weblog!
  • Op de homepage van de bol.com app krijg je voortaan aanbevelingen te zien. Die zijn gebaseerd op je aankopen, zoekgedrag, eerder bekeken artikelen en je accounthistorie. Vind je zo’n aanbeveling niet interessant, dan klik je ‘m weg. Handig toch?
  • Heb je pushberichten uitgeschakeld, dan nog hoef je de dagaanbiedingen niet te missen: die worden voortaan ook op de homepage getoond. Naast de dagaanbiedingen tref je er ook de Weekdeals en de Outlet-aanbiedingen aan. Extra inspiratie dus;
  • Laat je laptop maar liggen, want sinds kort kun je al jouw accountzaken regelen in de app.

bol.com app

Samen maken we ‘m nog beter

Fijne verbeteringen, toch? Ga je dan nu de app downloaden en je leven nog een stukje makkelijker maken? Mooi zo! De bol.com app is gratis te downloaden via de Apple App Store en de Google Play Store. Wat vind jij trouwens van bovenstaande verbeteringen? Laat een reactie achter onder dit artikel. Verbeterpunten zijn ook van harte welkom, want we maken de app met jouw hulp graag nog beter.

bol.com app

Download de app voor iOSDownload de app voor Android


Heb jij nog verbeterpunten voor de bol.com app?