Naar boven

Net nieuw en nu al stuk? Geen probleem!

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 1 minuut

Je nieuwe smartphone, horloge, ketting of fiets is binnen een maand na aankoop gestolen, beschadigd of kwijt. Herkenbaar? Met SNS Betalen zijn nu veel van je pinaankopen automatisch verzekerd. SNS is de enige bank in Nederland die deze service aanbiedt.

Waar heb jij weleens pech mee gehad?

De kans dat je jezelf herkent in de situatie die we in het intro van dit artikel schetsen, is groot. Want uit het Grote Pech Onderzoek van SNS blijkt dat we best vaak pech hebben met nieuwe producten. Dat geldt vooral voor mannen: ruim 35% heeft de ervaring dat een nieuw product binnen 30 dagen kapot ging, verloren of gestolen werd. De dames hebben iets minder ongeluk, zo heeft 30% pech met een nieuwe aankoop.

Standaard-afb_SNS_Betalen_3

Meer interessante facts uit het onderzoek? Jazeker, bekijk de tekst in de uitklapper maar om te lezen tot welke categorie pechvogel jij behoort.

Meer facts

  • Kleding, mobiele telefoons, laptops en tablets staan met ruim 20% bovenaan de lijst van producten die binnen een maand al waren beschadigd, verloren of gestolen;
  • Bij ruim vier op de tien gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar gaat het weleens mis met een net nieuw product;
  • Nieuwe kleding, mobiele telefoons, laptops en tablets raken het snelst beschadigd. Bij 14% van Nederland was zo’n product binnen een maand na aanschaf beschadigd;
  • Bovenaan de lijst van meest verloren spullen staan sieraden. Ruim 7% van de Nederlanders is weleens binnen een maand na aankoop zijn zonnebril, ring of ketting kwijtgeraakt;
  • De fiets springt eruit als het gaat om nieuwe producten die worden gestolen. Bij bijna 6% was een nieuwe fiets binnen een maand foetsie.

SNS Betalen: pinaankopen automatisch verzekerd

Wil je bij ons een nieuwe televisie, horloge, zonnebril of fiets kopen? Betaal dan met SNS Betalen. Want, hoe je betaalt maakt nogal een verschil. Uit onderzoek van SNS blijkt dat minder dan 8% van de ondervraagden zijn aankopen doet met de creditcard. De meeste Nederlanders betalen met een pinpas en kunnen daarom geen pech claimen. Gelukkig biedt SNS sinds kort bij SNS Betalen daarom ook op de pinpas standaard een aankoopverzekering, zodat veel van deze pech voortaan is verzekerd.

Uniek in Nederland
SNS is de enige bank in Nederland die deze service aanbiedt en voorkomt zo een hoop frustratie.

Sfeer_sns_betalen_4

> Ontdek de voordelen van SNS Betalen
> Lees alles over de aankoopverzekering van SNS Betalen
> Bankrekening openen

*Het onderzoek is in april 2016 uitgevoerd door Panelwizard onder ruim 1700 Nederlanders.


Wanneer had jij voor het laatst enorme pech?