Naar boven

Doe jij mee met de leesclub?

| Geschatte leestijd: 2 minuten

Wat is een groep van boekenliefhebbers zonder boekenclub? Juist, helemaal niets! Daarom wil de boekenredactie van bol.com een leesclub oprichten samen met jullie.

Ons eerste boek is de speculatieve thriller ‘Dark Matter’ van uitgeverij Karakter. Het boek verschijnt in augustus, maar jij kunt al kans maken om het eerder te lezen!

Beschrijving van het boek

Het leven bestaat uit keuzes. Door één pad te kiezen, sluit je het andere af. Maar wat als dat nu eens niet zo is? Wat als je in een andere werkelijkheid dat andere pad volgt? Wat als je spijt krijgt van je keuzes?

‘Ben je gelukkig met je leven?’ Dat zijn de laatste woorden die Jason Desson hoort vóórdat de gemaskerde ontvoerder hem bewusteloos slaat. Als hij wakker wordt, merkt hij dat hij vastgeketend is aan een ziekenhuisbed, omgeven door mensen die hij niet kent en die gekleed zijn in beschermende pakken. Een man die Jason nog nooit heeft gezien glimlacht naar hem en zegt: ‘Welkom terug, vriend.’

In de wereld waarin Jason Wakker is geworden is niets zoals hij gewend is. Zijn vrouw is niet zijn vrouw. Zijn zoon is nooit geboren. Jason zelf is geen doorneeprofessor in natuurkunde.

Is déze wereld of de wereld waar hij vandaan komt een droom? En zelfs als de wereld die hij zich herinnert echt is, hoe kan hij die dan ooit weer terugvinden? De antwoorden liggen in een reis die wonderlijker en afschuwelijker is dan alles wat hij zich ooit had kunnen voorstellen. Een reis die hem dwingt naar de donkerste krochten van zijn ziel te kijken, terwijl hij het moet opnemen tegen een angstaanjagende, nagenoeg onverslaanbare vijand.

Template_Banner2

Wil je meedoen met onze leesclub?

En denk je dat je binnen drie weken dit spannende boek kunt uitlezen en een recensie kunt schrijven? Schrijf je dan nu in door een mailtje te sturen naar schrijf@bol.com onder vermelding van ‘Leesclub Dark Matter’. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Word je uitgekozen? Dan ontvang je een berichtje en mag je als eerste ‘Dark Matter’ lezen. Je ontvangt dan exclusief het vooruitexemplaar van ‘Dark Matter’ in de bus.

Doe jij al mee?

Nieuwtje

Binnenkort sluit Jacandra bij ons aan, de nieuwe redacteur leesclubs. Zij zal vanaf september de leesclubs gaan leiden.

tekstblok foto

Biografie Jacandra

Lezers en leesclubs zijn Jacandra’s helden. Zij gelooft namelijk dat hoe meer mensen lezen en hun ervaringen daarover met elkaar delen hoe beter mensen elkaar zouden begrijpen en hoe minder snel ze elkaar zouden veroordelen. Literatuur daagt je uit om met nieuwe perspectieven naar jezelf en de wereld te kijken.


Lees meer over Jacandra

Het is voor haar een drijfveer om al meer dan twintig jaar materiaal voor leesclubs te ontwikkelen. Jacandra is uitgever en hoofdredacteur van de leesclubuitgave Boekentaal Mondiaal en houdt zich al sinds haar afstuderen bezig met leesclubs. Het meest stukgelezen boek in haar boekenkast is Honderd jaar eenzaamheid van Gabriel Garcia Marquez, omdat het haar elke keer dat ze het leest weer iets nieuws te bieden heeft. Haar lijstje met favoriete auteurs is te lang om op te sommen, maar varieert van José Saramago tot Vonne van der Meer en van Ian McEwan tot Rascha Peper.


1/6
Aanbevolen


Reageer hier en praat mee!