Naar boven

Videoreview: Zwitsal Op ‘t Wangetje

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Mammietalks.nl, een platform gemaakt vóór en dóór moeders, heeft speciaal voor bol.com een onafhankelijke videoreview gemaakt over één van de nieuwste producten van Zwitsal. Het product in kwestie heet Zwitsal Op ’t Wangetje en dat is een gezichtscrème die de babyhuid bescherming biedt bij weer en wind. Mama Meike gebruikte de crème op haar kids Maud en Floor en vertelt je in onderstaande video hoe dat haar en haar dochters is bevallen. Bekijk deze video en doe daarna mee aan de winactie.

Ervaringen delen

Voordat je aan de video begint, eerst wat uitleg over Mammietalks.nl. Zoals je al hebt kunnen lezen is het een platform gemaakt vóór en dóór moeders, dus wellicht interessant voor jou. Op www.mammietalks.nl helpen moeders andere moeders met het maken van keuzes voor producten en diensten door middel van onafhankelijke videoreviews waarin ze ervaringen delen.

Van kinderwagens tot speentjes

De producten die aan bod komen, variëren van kinderwagens tot speentjes of van Zwitsal-producten tot familievakanties. Iedere moeder kan zelf haar mening achterlaten bij elke videoreview en bovendien kan ze zich opgeven om zelf videoreviews te maken. Alles wat de moeders zeggen bepalen ze zelf en het is hun mening. Nieuwsgierig naar zo’n videoreview? Bekijk dan onderstaande video van mama Meike en Zwitsal Op ’t Wangetje:

Videoreview Zwitsal Op ’t Wangetje

Over Zwitsal Op ’t Wangetje

Zwitsal Op ´t Wangetje beschermt de kwetsbare gezichtshuid van je baby bij koude of wind. Zoals je als moeder vast wel weet, worden babywangetjes vaak snel schraal. Vooral als je veel met je baby naar buiten gaat in koud en guur weer, drogen de wangetjes snel uit. Je kunt hiertegen dus Zwitsal Op ´t Wangetje gebruiken. Deze gezichtscrème biedt de huid bescherming bij weer en wind en is verrijkt met kamille-extracten, bekend om de verzorgende en verzachtende werking.

Geef ook je mening

Ben je dankzij bovenstaande video over Zwitsal Op ’t Wangetje enthousiast geworden over Mammietalks.nl? Neem dan eens een kijkje op de website, maak een gratis account aan en discussieer mee over de producten waar de moeders hun ervaringen over delen. Misschien heb jij nog wel een product waar je graag je mening over wil geven? We zijn trouwens ook benieuwd naar je mening over deze videoreview, en die kun je onderaan dit artikel kwijt in het reactievenster.

Win een Zwitsal-cadeaupakket!

Zijn jij en je kids gek van de producten van Zwitsal? Doe dan mee aan deze winactie om kans te maken op één van de 10 Zwitsal-cadeaupakketten. Meedoen is simpel. Like dit artikel en stuur voor 15 januari een e-mail met je gegevens naar weblog@bol.com met als onderwerp Winactie Zwitsal. Laat in je e-mail ook even weten waarom jij (of je kids) wel zo’n cadeaupakket verdienen. Het pakket bestaat overigens uit Zwitsal Badschuim, Zwitsal Shampoo anti prik, Zwitsal Crème en één pak Zwitsal Wipes.

Deze actie loopt tot 15 januari 2014. De winnaars krijgen na de actie bericht van bol.com en hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze actie horen, vind je hier.


Reageer hier en praat mee!