Naar boven

Buitenkansje: zwangerschapskleding én kinderkleding met korting

| Geschatte leestijd: 1 minuut

December was een dure maand, maar dat compenseren we deze maand ruimschoots door je zwangerschapskleding én kinderkleding met korting aan te bieden. De korting op de kleding van merken zoals Tumble ’N Dry, Noppies en Le Chic loopt op tot wel 70%. Enne; vandaag besteld, is morgen in huis. Lees snel verder om te ontdekken wat er allemaal in de aanbieding is.

kinderkleding met korting

Babykleding met korting

Eerst de kleding voor de kleintjes. Tijdens de sale koop je kleertjes tot maat 86 van merken als Noppies, Name It, Imps & Elfs, Tumble ‘N Dry Zero en Petit Bateau met flinke korting. Denk aan (unisex) rompertjes, stoere jongensbroekjes en hippe jurkjes. Staat je favoriete merk er niet tussen? Klik dan op onderstaande button en bekijk alle babykleding met korting.

kinderkleding met korting

Babykleding met korting

Meisjeskleding voor een zacht prijsje

Girls just wanna have fun. En ze lopen graag in mooie kleding. Die kun je tijdens de sale aanschaffen, want dan profiteer je van de korting die oploopt tot wel 70%. Je kunt kiezen uit de kleding van, bijvoorbeeld, het ‘casual chic’ merk Le Chic, rondneuzen in de altijd hippe en stoere collecties van Tumble ‘N Dry en de collectie ontdekken van het merk Retour. De kleding van het laatstgenoemde merk kenmerkt zich door de rijke materialen en de mooie pasvorm. Ook de meisjeskleding van Noppies en Moodstreet is afgeprijsd.

kinderkleding met korting

Meisjeskleding met korting

Jongenskleding met korting

Dames gaan voor en daarna zijn de jongens aan de beurt. Voor hen is er keuze uit de klassieke denim overhemden van Tumble ‘N Dry, de comfy shirts van Noppies, de stoere jeans van Retour en de heerlijk warme sweaters van Moodstreet. Alle jongenskleding met flinke korting schotelen we je voor als je onderstaande button klikt.

kinderkleding met korting

Jongenskleding met korting

Zwangerschapskleding: mooi maar niet duur

Behalve kinderkleding met korting, vind je bij ons tijdens de sale ook zwangerschapskleding met korting. Denk aan de prachtige zwangerschapsjurken van Noppies en de warme vesten en comfy shirts van Miss Etam. Ook de zwangerschapskleding van Queen Mum en Esprit is vertegenwoordigt tijdens de sale.

kinderkleding met korting

Zwangerschapskleding met korting


In welke kleding zie jij je kleintje(s) wel lopen?