Naar boven

Speciaal voor knutsel-kids: de leukste knutselsets

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Speciaal voor de ouders met kinderen die gek zijn op knutselen, hebben we dit blog in elkaar geknutseld. Lees 'm uit, want hier vind je zeven van de leukste knutselsets waarmee de kids uren kunnen spelen én leren.

 • 1/7
  Nieuw van de makers van het succesvolle Gel-a-Peel

  Nail-a-Peel

  Lees meer
  Speciaal voor de kleine dames in de dop is er de Nail-a-Peel Deluxe Color Kit. Hiermee kunnen ze de meest bijzondere 3D-nagels ontwerpen. Moeilijk is dat niet, wel heel leuk! Eerst gebruiken ze een van de meegeleverde gellakken (er zijn acht verschillende kleuren om uit te kiezen) om een laagje aan te brengen op de nagelriem. Vervolgens kunnen ze de ontwerpsjablonen en de andere accessoires gebruiken om hun eigen, unieke nagelontwerp te maken. Is het ontwerp gereed, dan kunnen ze het voorzichtig van de nagelschijf afhalen en aanbrengen op hun eigen nagels. Daarna is het tijd om de show te stelen met hun supergave glitternagels!
 • 2/7
  Plezier in achtvoud

  Play-Doh Okkie de Octopus

  Lees meer
  Als kinderen op school kunnen kleien, dan willen ze dat thuis natuurlijk ook kunnen. Dus komt een Play-Doh speelset tijdens de schoolvakanties goed van pas. Zoals deze met Okkie de Octopus in de hoofdrol. Kids kunnen hiermee - met klei - hun eigen onderwaterwereld maken. Okkie helpt ze daar een handje (nou ja, acht handjes) mee met de kreeftenschaar, de structuurroller en de boek- en steekvormpjes. Gebruik deze accessoires met de meegeleverde klei (vijf potjes) om parelringen, gouden munten, goudvissen, koraalriffen en wat ze maar willen, te maken. Oh, en vergeet niet om tentakels te maken voor Okkie, zodat hij kan meehelpen bij het zoeken naar de zelfgemaakte onderwaterschatten.
 • 3/7
  Kant en klare knutselpakketten

  Knutselen met Jill

  Lees meer
  Jill weet alles van knutselen en bedenkt knutselpakketten waarmee kinderen bijvoorbeeld hun eigen droomhuis kunnen bouwen of cadeautasjes of een sieradendoosje kunnen maken. In het geval van het droomhuis hoeven ze enkel de simpele instructies van Jill te volgen om de woonkamer en keuken te bouwen. Daarna kunnen ze de meubels inkleuren en het huis inrichten zoals ze zelf willen. Bovendien kunnen ze het stulpje versieren met diamantjes en glitters voor een schitterend eindresultaat.
 • 4/7
  Smaakvol knutselspeelgoed

  Play-Doh Keukenmachine

  Lees meer
  Heb je kids die niets liever doen dan een handje 'meehelpen' in de keuken? Dan is de Play-Doh Keukenmachine het knutselspeelgoed wat ze (en jij) nodig hebben. Hiermee kunnen ze allerlei heerlijke Play-Doh koekjes, taartjes en cupcakes maken. De set bevat alles wat ze daarvoor nodig hebben, denk aan een keukenmixer, opzetstukken en diverse accessoires om hun creaties te versieren. Het enige dat de kids hoeven toe te voegen, is hun fantasie en creativiteit.

  Willen de kids hun Play-Doh keuken uitbreiden? Laat ze dan de Play-Doh Kitchen Creations serie zien.
 • 5/7
  Schitterende sieraden van eigen hand

  Cutie Stix

  Lees meer
  Het mooie van al dit knutselspeelgoed is dat kinderen er ontzettend creatief van worden. Zo ook van de Cutie Stix Sieraden set, waarmee de meiden zelf de prachtigste sieraden kunnen ontwerpen en maken. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en het is heel makkelijk én veilig: snijd de Stix in stukjes met de meegeleverde snijmachine, maak er een gaatje in met de perforator en rijg een armbandje of ketting. Is het resultaat naar de zin, dan is het tijd dat de dames zichzelf versieren met hun eigen creaties. Schitterend!
 • 6/7
  Knutselen met Fluffy slijm

  Glam Goo

  Lees meer
  Voor de kinderen die graag eens wat nieuws willen proberen, is er Glam Goo: fluffy slijm dat je een geurtje en een kleur kunt geven (Electric Blue of Pinky Promise) en versieren met slijmdecoraties als Unicorn Tears en Cloud Crunch. Is het meegeleverde slijm helemaal naar wens, dan kunnen de kids ermee spelen of het meedragen in de accessoires die bij het Glam Goo Deluxe Pack horen, het glittertasje en de dubbele ring. In dat tasje kunnen ze het slijm ook bewaren voor de volgende knutselsessies.
 • 7/7
  Voor designers in de dop

  Top Model Design Studio

  Lees meer
  Last but not least: de Top Model Design Studio, het perfecte cadeautje voor jongens en meisjes die geïnteresseerd zijn in beauty en fashion. Met de Design Studio, een prachtig teken- en kleurboek voor mode, trends en looks, kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en de allermooiste creaties ontwerpen (en vastleggen) met de bijgeleverde sjablonen, stofdesigns en stickers. Je zult je vast verbazen over hoe creatief jouw kind is. Hier vind je trouwens alles van Top Model.
Bekijk al het knutselspeelgoed op bol.com


Wat knutselen jouw kids het liefst?