Naar boven

Ymea ondersteunt tijdens de overgang: voel je vitaal en gelukkig

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 2 minuten

Ervaar je opvliegers, stemmingswisselingen, gewichtstoename of nachtelijk transpireren? De overgang kan deze verschijnselen met zich meebrengen. Gelukkig ondersteunt Ymea je daarbij. Dankzij het brede assortiment met tweevoudige formules voel je je vitaal en gelukkig. Lees snel verder, ontdek de vernieuwde producten en doe mee aan de winactie!

Ondersteuning tijdens de overgang

Een rondje hardlopen, een feestje vieren of een wasje draaien; ook tijdens de overgang wil je al je dagelijkse activiteiten gewoon kunnen doen. Het liefst zelfs met een glimlach op je gezicht. Speciaal voor vrouwen in de overgang biedt Ymea natuurlijke producten op basis van plantenextracten. Combineer de voedingssupplementen met gezonde en evenwichtige voeding, beweging en ontspanning en het leven blijft je toelachen. Oja, de gehele serie aan producten is ook nog eens vernieuwd!

Behoud van je silhouet

Een verandering in het silhouet is een veelvoorkomend verschijnsel tijdens de overgang. Veroorzaakt door de vele veranderingen in de hormoonhuishouding. Ervaar jij dat ook? Dan is Ymea Overgang silhouet het product voor jou! De natuurlijke ingrediënten van dit product dragen namelijk bij aan gewichtsverlies2. Ook bij opvliegers, nachtelijk transpireren, wisselende stemmingen en prikkelbare gevoelens ondersteunt het voedingssupplement je1. Je kunt zowel kiezen voor een verpakking met 64 capsules als een voordeelverpakking met 128 capsules.

Ymea overgang
Met een glimlach de dag door
Ymea overgang
Geniet van de mooie momenten

Het hele klokje rond

Opvliegers en stemmingswisselingen kunnen je dagelijkse bezigheden beïnvloeden gedurende de dag. Maar ook ’s nachts kun je  overgangsverschijnselen ervaren, zoals nachtelijk transpireren. Ymea Dag & Nacht biedt een gerichte ondersteuning bij overgangsverschijnselen1, zowel overdag als ’s nachts.
Ook Ymea Overgang 30 tabletten ondersteunt je tijdens de overgang1. En laatstgenoemde ondersteunt daarnaast je botten en spieren3. Zo kun jij je gewoon als jezelf blijven voelen.

Ymea overgang

Extra energie bij vermoeidheid4

Voel jij je wel eens vermoeid gedurende de dag? Dat kan veroorzaakt worden door schommelingen in de hormoonspiegels. Om jou dat extra beetje energie te geven, is er Ymea Totaal & Vitaliteit 30 capsules. Dit voedingssupplement helpt je bij het verminderen van vermoeidheid4. Ook ondersteunt het product het immuunsysteem5, de mentale prestaties6 én helpt het bij opvliegers, nachtelijk transpireren en prikkelbare gevoelens1.

Ymea overgang

 

Maak kans op een Ymea trial pakket

Lijkt het jou fijn om deze ondersteunende producten te proberen? Doe dan mee aan deze winactie! Wij geven namelijk vijf keer een trial pakket weg. Daarin vind je Ymea Silhouet 64, Ymea Dag & Nacht en Ymea Totaal & Vitaliteit. Door onderstaand winformulier in te vullen, maak je direct kans. Veel succes!

Doe mee en win!
Maak kans op Ymea producten
Deze winactie loopt t/m 15 juli 2017.
Ik doe mee
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie.
Ga verder
Je bent er bijna!
Voor het geval dat je wint, vragen we je ook je adresgegevens.
Verzenden
Bedankt voor je deelname!
Helaas
Er is iets mis gegaan. Je kunt maar één keer deelnemen aan een actie.

1cimicifuga racemosa; 2cayenne peper; 3vitamine D3; 4foliumzuur; 5vitamine C, D en Zink; 6vitamine B5
KAG – nr. 24-0617-0948


Wat doe jij om je overgangsverschijnselen te verlichten?