Naar boven

WMF opent speciale shop op bol.com

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Koken, eten, drinken, koffiezetten. Er is weinig waarvoor je niet terecht kunt bij het kwaliteitsmerk WMF. Om toegang te krijgen tot het enorme assortiment opent de fabrikant nu een speciale shop op bol.com. En om het te vieren mogen we nu 25 bakspanen weggeven.

Württembergischen Metallwarenfabrik


Al sinds 1853 worden vanuit Geislingen an der Steige (even oostelijk van Stuttgart) kwaliteitsproducten gemaakt. WMF kende zijn oorsprong in een metaalfabriek. In Metallwarenfabrik Straub & Schweizer werd door 16 werknemers gewerkt aan producten voor op tafel zoals bestek. Pas in 1880 kreeg het bedrijf zijn uiteindelijke naam. Na een fusie met een andere metaalfabriek ontstond de naam Württembergischen Metallwarenfabrik (WMF). Inmiddels is het uitgegroeid tot een wereldwijd concern met een immens assortiment voor koken en tafelen.

Tsja, wat heeft WMF eigenlijk niet? Als we zo in de nieuwe WMF-shop op bol.com kijken, kunnen wij niet zo snel ontdekken wat er ontbreekt aan het assortiment. Voor het koken zien we messen, pannensets en handige keukenhulpjes waarvan we van sommigen niet eens weten waar ze voor te gebruiken. Alles ademt kwaliteit uit. Want kies je voor WMF dan kies je voor producten die lang meegaan in de keuken. En goed materiaal is onmisbaar voor de serieuze thuiskok.

Wat minder bekend waren we met het enorme assortiment voor na het koken. Aan tafel dus. Ook daarin voorziet WMF je van alle benodigdheden: bestek, wijnglazen, koffiekopjes, tafeldecoratie, wijnkoelers en van alles voor je eigen bar. Wie had er al een wijnthermometer?

Wil jij een WMF-bakspaan winnen?

Om te vieren dat WMF bij bol.com een speciale shop heeft geopend, mogen we 25 bakspanen van WMF weggeven. Wil je er eentje winnen? Laat dan vóór vrijdag 1 februari hieronder je gegevens achter. Dan maak je automatisch kans.


 


Reageer hier en praat mee!