Naar boven

De gelukkige winnaars en fans van december!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Niet alleen Sinterklaas en de Kerstman hebben in december cadeau's uitgedeeld, ook wij hebben heel wat prijzen mogen weggeven. Vele enthousiaste reacties kwamen onze kant op, die we met veel plezier hebben gelezen. Check in dit weblog de winnaars en fans van de maand.

Lekker het nieuwe jaar in

De prijzen varieerden deze maand van Instant Camera’s tot Craft thermo sportkleding en van Jumbo puzzelpakketen tot een Samsung The Frame televisie. Voor ieder wat wils, als je het ons vraagt. Vast staat dat we heel wat mensen mochten blij maken. Zo ook deze mevrouw die een Tefal Fry Delight in de wacht sleepte. Zo te zien is de prijs op een goed adres terechtgekomen!

Quote
Bedankt voor dit fantastische kerstcadeau, bol.com. Die gaan we heel goed gebruiken!

Nog meer bofkonten

Ook mochten we een Trebs pizza-oven, Dummies-boeken en een Philips Wake-up Light weggeven. Hieronder zie je de leuke foto’s die we hebben ontvangen.

De prijzenregen houdt nog niet op. Zo mochten we deze maand ook Devolo WiFi-kits vergeven. Een van deze winnaars kon deze prijs goed gebruiken voor een heuze man cave. Verder mochten we mensen blij maken met Burkely tassen en Garmin kids activity trackers. We zeiden het al, aan variatie in prijzen geen gebrek!

Grote fans, kleine fans

Ook aan de kleintjes wordt gedacht bij bol.com. Zo werden deze jongens verrast met wel heel leuke pakketjes. Zij blij, wij blij.

Dierenvrienden

Naast nieuwe klanten en gelukkige winnaars zijn we ook weer heel wat ‘kat-in-doos-foto’s’ rijker. Zoals hieronder te zien weten deze dieren wel raad met de welbekende blauw-witte doos. Waarom zou je immers een doos weggooien als het ook als mand dienst doet? Wij vragen ons wel af of het erg comfortabel ligt. Verder kregen wij van een stel vrolijke viervoeters de beste wensen voor het nieuwe jaar. Uiteraard wensen wij onze winnaars, fans en dierenvrienden hetzelfde toe.

Niet geschoten is altijd mis

Afgelopen maand geen prijs gewonnen of heb je niet meegedaan met één van onze winacties? Ook deze maand verloten we weer mooie prijzen. Een overzicht met nieuwe winacties vind je hier. Veel succes en wie weet sta jij volgende maand in de ‘Winnaars en fans van januari’.


Wat voor winactie zou jij komende maand graag willen zien?