Naar boven

Slimme en essentiële items voor studenten

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Nog even en dan is de zomervakantie voorbij en is het tijd voor de volgende stap in je leven: studeren! Of, voor diegenen die al studeren: tijd om weer aan de studie te gaan. Speciaal voor (beginnende) studenten heeft bol.com een nieuwe winkel in het leven geroepen. Deze heet ‘Studentenleven kickstart’ en biedt alle musthaves die niks met je studie te maken hebben, maar wel met het geweldige leven eromheen.

Wereldideeën

In het kader hiervan heeft bol.com van ‘Studentenleven kickstart’ de plek gemaakt waar je als (beginnend) student terecht kunt voor alles wat je nodig hebt om goed beslagen ten ijs te komen voor het nieuwe studiejaar. Wanneer je de winkel binnenkomt wordt je meegenomen in een wereld waar je op ideeën komt om ook met jouw kleine budget je kamer/huis leuk, praktisch en slim in te richten. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje in de winkel!

Vijfhonderd bieren

De spullen in ‘Studentenleven kickstart’ zijn ingedeeld in twee categorieën, namelijk ‘Kamer & Studie’ en ‘Partystuff’. In de eerste categorie vind je onder meer zaken voor de aankleding van je kamer/huis, wekkers, studentenkookboeken, een koffiezetapparaat en talloze andere spullen die een student(e) goed van pas komen. In de categorie ‘Partystuff’ gaat het feest goed los. Zo vind je er onder meer het spel ‘Drinking Roulette’, discolampen, cd’s met feestmuziek en het boek ‘500 Bieren’.

Kortom, een winkel waar je als student naar hartenlust in kunt winkelen. Dus waar wacht je nog op? Neem snel een kijkje in de winkel!

Mis nooit meer iets

We hebben zoveel leuke acties en aanbiedingen, die delen we graag met jou! Schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven en we sturen alles lekker makkelijk, rechtstreeks naar jouw e-mailbox. Enne, stopzetten kan altijd.


Reageer hier en praat mee!