Naar boven

Win: Zanussi was/droogcombinatie twv €600,-

| Geschatte leestijd: Minder dan 1 minuut

Vandaag is het nog een prachige dag, maar het koude winterweer komt toch echt deze kant op. En dat betekent dat je niet langer je was buiten aan de waslijn kunt ophangen om het te laten drogen. Wij denken met je mee en geven daarom een Zanussi was/droogcombinatie weg om te testen. En ja, na afloop mag je hem gewoon houden.

Hippe wasmachine

Heb jij toevallig een kapotte wasmachine, of ben je dringend toe aan een nieuwe omdat je huidige machine uit de jaren 80 komt en er eigenlijk ieder moment mee kan stoppen? Dan is het waarschijnlijk geen gek idee om hieronder je gegevens in te vullen. Wij geven namelijk een Zanussi was/droogcombinatie weg om te testen. Schrijf je onderaan dit artikel in voor 1 november en maakt kans op deze geweldige prijs!

De machine waar het over gaat is de Zanussi ZKG 2145. Het is een wasmachine en droger ineen met een laadvermogen van in totaal 6 kilogram. Wanneer je alleen wil drogen is dit wel iets minder: 4 kilogram.

Maar dat is nog lang niet alles. Wasmachines van tegenwoordig denken namelijk met je mee en gaan verder dan alleen je kleren wassen. Het komt namelijk ook vast wel eens voor dat je in een rokerige ruimte terecht komt. Na afloop is je kleding niet zozeer vies, maar het stinkt enorm naar rook. De Zanussi ZKG 2145 beschikt over een opfrisprogramma speciaal voor dit soort situaties. Op deze manier hoef je dus niet een heel wasprogramma te draaien om je kleding weer fris te laten ruiken.

Kenmerken

– Toerental centrifuge: 1400
– Laadvermogen: 6 kilogram
– Uitvoering: voorlader
– Fuzzy intelligentie
– Spoelstop
– Waterverbruik: 92 liter


Reageer hier en praat mee!