Naar boven

Van NERF tot Play-Doh: win vijf speelgoedtoppers van de Sint

Gesponsord bericht | | Geschatte leestijd: 4 minuten

Op het verlanglijstje van jouw (klein)kind vind je een chocoladeletter, een stukje marsepein en... een leuk speelgoedcadeau natuurlijk! Bij bol.com vind je de beste cadeaus voor jongens en meisjes van allerlei leeftijden. Van knuffelkonten tot stoere kids. En het mooiste van alles: alle vijf de speelgoedtoppers uit dit blog kun jij winnen! Cadeautje van de Sint.

Spanning en actie met NERF

Heb jij een dappere, heldhaftige (klein)zoon of (klein)dochter? Dan weten wij al wat er bovenaan het verlanglijstje komt te staan. Namelijk de NERF Elite Accustrike Raptrostrike inclusief 18 darts. Met de beste NERF N-Strike Elite Accustrike Darts, twee uitschuifbare poten én een opklapbaar vizier schiet je heel precies en stabiel. Recht op het doelwit. De Sint is zéker fan van deze blaster, want het stimuleert kinderen om buiten rond te rennen en fysiek bezig te zijn met vrienden. Lekker achter elkaar aan rennen en avonturen beleven. Da’s goed voor de oog-hand coördinatie en reactiesnelheid, maar bovenal ontzettend spannend.

Bekijk alles van NERF

Knuffelen met FurReal

Staat er standaard een huisdier op het verlanglijstje van jouw kleine? Denk dan eens aan deze Furreal Tyler. Een interactieve tijger speciaal voor echte knuffelkonten. Tyler heeft meer dan 100 geluids- en bewegingseffecten. Als je tegen hem praat, brult hij meteen terug! En wanneer je hem over zijn kopje of snuit aait, beweegt hij zijn ogen of achterpoten. Ook op het bijgeleverde speelkuiken reageert hij grappig. Maar het állerbelangrijkste: Tyler is superzacht om mee te knuffelen. En hij hoeft niet uitgelaten te worden ; )

Koken, bakken en kleien met Play-Doh

Heb je (klein)kinderen die gek zijn op koken, bakken en kleien? Dan is dit hét cadeau voor hen: de Play-Doh Ontbijt Speelset. Deze set bevat een wafelmaker en diverse accessoires. Met de wafelmaker kunnen de kinderen ronde en vierkante wafels maken, maar ook namaaktoast, pannenkoeken en heel veel dingen om erop te doen. Vervolgens kunnen ze hun creaties afmaken met de meegeleverde stroopknijper en het ontbijt op een mooi bord presenteren. Ook onderdeel van de set zijn drie ideeënkaartjes voor extra inspiratie. De Play-Doh Ontbijt Speelset is goed voor de fijne motoriek van kinderen en leuk voor ouders om samen met de kinderen aan de slag te gaan.

Speelgoed-toppers-slide-1
Kleine kunstwerkjes van klei
Speelgoed-topprs-2
Hét cadeau voor kinderen die gek zijn op koken, bakken en kleien

Unieke Transformers transformatie

Kiezen voor twee cadeaus in één kan natuurlijk ook. De Transformers 18-Step Dinobot Slug wisselt namelijk van stoere robot naar een dinobot in 18 stappen. Ja, dat lees je goed: maar liefst 18 stappen. Een flinke challenge! Maar gelukkig kunnen kinderen altijd nog de hulp van hun ouders inschakelen bij het converteren. Zo biedt dit cadeau zowel voor jou als voor kids vanaf 8 jaar oud voldoende uitdaging. Extra leuk voor fans van de film Transformers: The Last Knight, maar ook als je de film niet hebt gezien, biedt de dinobot veel speelplezier.

Hasbro speelgoed toppers
Van robuuste robot...
Hasbro speelgoed toppers
...naar unieke dinobot

My Little Pony De Film Seashell Lagoon Speelset

Is jouw kleine gek op de ponyvriendinnen van My Little Pony? En kan hij of zij uren genieten van My Little Pony De Film? Dan is de My Little Pony De Film Seashell Lagoon Speelset hét ideale cadeau. Zo ontdek je samen de schelpenbaai van Pinkie Pie, geinspireerd op My Little Pony De Film. Duik in de onderwaterwereld en ontdek de kamertjes in deze speelset. En drukt je kindje op de parelknop, dan worden de magische lichtjes geactiveerd. Je kunt zelfs water toevoegen om bellen te maken. Hoe leuk is dat?

Winactie: maak kans op de vijf speelgoedtoppers!

Ben jij lief geweest dit jaar? Mooi, dan mag je meedoen aan de winactie. Sinterklaas geeft namelijk van alle bovenstaande speelgoedtoppers een exemplaar weg! Dat is pas een cadeautje. Alles wat je hoeft te doen, is deze vraag beantwoorden:

“Welke van deze items staat op het verlanglijstje van jouw kind?” 

Het antwoord op deze vraag mail je, inclusief je adresgegevens, naar weblog@bol.com met ‘Winactie speelgoedtoppers’ als onderwerpregel. Dat is alles! Deze winactie loopt tot en met 2 december 2017. Na afloop van de winactie krijgen de winnaars bericht van ons én hun prijs zo spoedig mogelijk toegestuurd. Alle voorwaarden die bij deze winactie horen, vind je hier. Veel succes!


Welke van deze items staat op het verlanglijstje van jouw kind?