Naar boven

Win kaarten voor Bobby en de Geestenjagers!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Vriendschap met een geest? Het kan in Bobby en de Geestenjagers. Deze spannende jeugdfilm gaat 13 februari in première maar wij mogen al 150 kaarten weggeven voor de exclusieve voorpremière op 9 februari. Lees dus snel verder!

De film

Hoofdpersoon in de film is de 13-jarige Sanne (gespeeld door Hanne Obbeek). Haar vader Lucas is een beroemde geestenjager en Sanne is dan ook gefascineerd door alles wat met mysteries en geesten te maken heeft. Tijdens de schoolvakantie wordt Lucas gevraagd om geesten te verjagen op het stoomschip ‘De Rotterdam’. Sanne en haar broertje Thomas mogen mee. Op het schip ontmoeten zij de geest Bobby en komt Sanne er tot haar verbazing achter dat ze met geesten kan praten! Bobby vertelt haar dat hij graag zijn moeder nog één keer zou willen zien. Sanne besluit om Bobby en de andere geesten te helpen, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk.

Het boek

Bobby en de Geestenjagers is een grappige (of moeten we geestige zeggen?) film voor de hele familie en zit vol gave special effects. Naast de film komt op 9 februari ook het boek Bobby en de Geestenjagers uit!

Win kaartjes voor de voorpremière!

Maak nu kans op 2 kaartjes voor de exclusieve voorpremière van Bobby en de Geestenjagers op zaterdag 9 februari. Wij geven 75×2 kaarten weg. Bovendien zullen de twee hoofdrolspelers uit de film, Nils en Hanna, na afloop van de film handtekeningen uitdelen. Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen met daarin je naam en adres naar weblog@bol.com. Winnaars krijgen 28 januari bericht. Succes!

Niet gewonnen? Vanaf 13 februari draait Bobby en de Geestenjagers in de bioscoop.


Reageer hier en praat mee!