Naar boven

Win en test de HP ENVY x2

| Geschatte leestijd: 1 minuut

De HP ENVY x2 is een tablet in de basis, maar tegelijkertijd ook zo veel meer dan dat! Een complete en functionele laptop waar je perfect op werkt en die voorzien is van een innovatief design. En jij kan 'm nu uitproberen, want we geven één exemplaar weg.

Tablet én laptop

Wat de HP ENVY x2 bijzonder maakt is het toetsenbord, inclusief een groot clickpad, van volledige grootte in combinatie met een 11.6” touchscreen. Het scherm is dus zowel los als met het toetsenbord te gebruiken. Dat maakt van de HP ENVY x2 zowel een tablet die ook als volwaardig laptop kan worden gebruikt. Daarnaast is hij superdun en superlicht en heeft een finishing touch van stijlvol aluminium. De levensduur van de batterij bedraagt maar liefst 14 uur. De HP ENVY x2 is voorzien van twee batterijen: één in de tablet zelf en één in het basisgedeelte.

De HP ENVY x2 straalt in alles kwaliteit uit. Zo is hij voorzien van speakers van het populaire merk Beats Audio™ by Dr. Dre en een HP TrueVision HD webcam die ook bij weinig licht een heldere en scherpe weergave geeft. Het touchscreen laat je gemakkelijker en intuïtief werken met het nieuwe Microsoft Windows 8. Je kunt ook nog een stylus pen aanschaffen, zodat je makkelijker navigeert, tekent en schrijft zonder vingerafdrukken achter te laten op je beeldscherm.


 

Hoe win ik de HP Envy X2?

Meedoen aan deze actie is simpel. Stuur een e-mail naar weblog@bol.com met daarin een korte motivatie waarom jij deze laptop nou zou moeten winnen. Doe dat wel vóór maandag 7 januari 12 uur. Oh, we verwachten natuurlijk wel een review over deze fantastische convertible laptop op de site. Dus helemaal vrijblijvend is het niet.


Reageer hier en praat mee!