Naar boven

Win en test de Acer Aspire S3-Ultrabook™

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Met de komst van de nieuwe interface in Windows 8 heeft Microsoft bewezen zichzelf opnieuw uit te kunnen vinden. Gepaard aan de introductie van dit systeem verschenen er ook een heleboel nieuwe ultrabooks op de markt. Uitgelicht! tipt de beste ultrabooks en mag er ook eentje verloten.

Ultracompact, ultrasnel….. en ultrabetaalbaar

Dacht je dat je bij een ultrabook gelijk moet denken aan een aanschafprijs van minimaal vier cijfers voor de komma, dan zit je er flink naast! Acer heeft het voor elkaar gekregen een uiterst betaalbare op de markt te brengen zonder compromissen op het gebied van design, snelheid of compactheid. De Acer Aspire S3-391-53314G52add Ultrabook is een 13.3 inch ultrabook voorzien van een krachtige Intel® Core™ i5 processor, 4 GB intern geheugen en 20 GB SSD-schijf. Daarnaast weegt hij nog niets eens 1,5 kilo en is hij voorzien van een mooie gouden afwerking. En dat alles voor maar € 699.

The name is Bond…. James bond

Sony is een officiële partner van de nieuwste James Bond film Skyfall en dat is niet voor niets. Net als James Bond zijn de Sony-producten voorzien van vernuftige techniek en gadgets zodat jij je uit elke situatie redt. Zoals de Sony Vaio SVT1312M1ES Ultrabook Touch. Met een ijzersterke behuizing van magnesium en aluminium kan deze Ultrabook wel tegen een stootje. En wordt je ultrabook gestolen? Dan zorgt de Intel-antidiefstalservice ervoor dat je persoonlijke gegevens beschermd zijn tegen gebruik door onbevoegden. Hoe James Bond is dat? Met het hippe 13.3 inch touch-scherm maak je echt indruk en beleef je Windows 8 zoals het echt bedoeld is.

Nog meer kijkplezier, nog meer snelheid

Heb je een groter budget, dan is de Samsung NP900X4D-A02NL een aanrader. Dit paradepaardje van Samsung beschikt over een 15 inch scherm waardoor je film- en game-ervaring nog beter wordt. Ook claimt Samsung dat dit de dunste en minst wegende 15 inch laptop is die momenteel beschikbaar is. Met een dikte van slechts 14.9 mm en een gewicht van maar 1,58 kg is dit in ieder geval een zeer slanke dame. Desondanks kan deze ultrabook prima uit de voeten met multitasking of zware applicaties door de nieuwste Intel Core i5 processor en de snelle 128 GB SDD-schijf.

Win een Ultrabook

Wil je wel eens ervaren hoe het is om met een ultrabook te werken? Acer laat je dit graag ervaren en heeft hiervoor een Acer Aspire S3-391-53314G52add Ultrabook beschikbaar gesteld. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is hieronder je gegevens achterlaten. Doe dat wel vóór 9 december. Daarnaast zouden we het leuk vinden als je jouw ervaringen na de eerste 2 weken deelt met ons en de andere bol.com-klanten door het schrijven van een review.


 


Reageer hier en praat mee!