Naar boven

Win een reis naar Milaan

| Geschatte leestijd: 1 minuut

In Italië weten ze hoe je een goede espresso moet maken. Sterker nog: dat land heeft de rest van de wereld blij gemaakt met deze methode van koffie maken. En naar dit land kun je nu een reis winnen. Als je nu een Philips-Saeco Intelia bij bol.com koopt, sturen wij je misschien op reis naar Milaan.

Espresso Perfetto


Espresso, macchiato, cappuccino, ristretto en americano. Dat klinkt al heerlijk Italiaans. Je tovert deze koffievariaties allemaal uit de Philips-Saeco Intelia espressoapparaten. En om dat Italiaanse gevoel nog te versterken, heb je tot 6 januari de kans om bij aanschaf van een Philips-Saeco Intelia een reis naar modehoofdstad Milaan te winnen. Je geniet dan in het nieuwe jaar van én een fantastisch kopje koffie én van het land waar espresso maken tot kunst is verheven.

De apparaten van Philips-Saeco hebben hun roots in Italië. In 1981 startte Sergio Zappella en Arthur Schmed in Noord-Italië hun bedrijf in automatische espressomachines. Het Italiaanse karakter van het merk is gebleven. Ook na de overname door Philips in 2009. Nog steeds worden de Italiaanse top-barista’s goed in de gaten gehouden en wordt de kennis die zij hebben, verwerkt in de Intelia-espressomachines. Een perfect kopje koffie is voor een Italiaan van levensbelang en dus ook voor Philips-Saeco. Om de kwaliteit van de koffie te waarborgen, wordt die gekeurd door het ‘Centro Studi Assaggiatori – Italian Tasters’. De koffie uit de machines voldeed aan de strenge eisen van de Italiaanse koffie-experts en kreeg het predicaat Espresso Perfetto. Als dat geen garantie is voor kwaliteit?

Ben jij op zoek naar een nieuwe espressomachine, dan zijn de Philips-Saeco Intelia HD8753/83 en de iets kleinere Philips-Saeco Intelia HD8752/83 het overwegen waard. De technieken die gebruikt worden voor het malen van de koffiebonen en het instellen van de juiste koffiesterkte en temperatuur zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de machines ook nog eens een lust voor het oog. Dat is ook belangrijk, want hij is prominent aanwezig op je aanrechtblad.

En zoals gezegd: als je voor 6 januari één van de 2 modellen koopt, maak je automatisch kans op één van de 5 reizen naar Milaan ter waarde van € 450,- om daar te proeven wat je dan thuis ook kan maken. Meer informatie vind je op de productpagina’s van de Philips-Saeco Intelia HD8753/83 en de Philips-Saeco Intelia HD8752/83.


Reageer hier en praat mee!