Naar boven

Win een reis naar Tsjernobyl!

| Geschatte leestijd: 1 minuut

De spannende film Chernobyl Diaries is nu verkrijgbaar op dvd en Blu-ray en omtrent die release geven we iets heel bijzonders weg. We mogen namelijk 2 personen op weekendtrip naar Kiev en Tsjernobyl sturen. Lees snel in dit artikel wat je ervoor moet doen en wie weet bezoek jij binnenkort wel de Tsjernobyl kernreactor.

Alles behalve verlaten

Een stel Amerikaanse studenten zijn op reis door Europa. Eén van hen komt met het ludieke idee om een bezoekje te brengen aan de voormalige kerncentrales in Tsjernobyl, de plek waar in 1986 een verschrikkelijke kernramp plaatsvond. Eén van de reactoren ontplofte midden in de nacht op het moment dat de meeste inwoners van Tsjernobyl sliepen. Sindsdien is de stad verlaten en komen er maar zelden mensen vanwege de kans op radioactieve straling. De studenten besluiten met een gids een kijkje te gaan nemen maar al snel komen ze erachter dat de plek alles behalve verlaten is. Wanneer de draden van de auto gesaboteerd blijken ze te zijn moeten ze de nacht door zien te brengen op deze onheilspellende plek.


 

Win een reis naar Tsjernobyl en Kiev

Wanneer je nu de dvd of blu-ray van Chernobyl Diaries koopt maak je kans op een weekendtrip naar Kiev en Tsjernobyl. Heb je de film gekocht bij bol.com, mail dan je bestelbevestiging naar prijsvraag@bol.com. Wie weet zit jij dan binnenkort samen met je beste vriend of vriendin in het vliegtuig naar Tsjernobyl en Kiev. Bezoek hier de bekende Sofia Kathedraal en het Onafhankelijkheidsplein voordat je het spookachtige Tsjernobyl van dichtbij gaat bekijken.

Deze reis wordt aangeboden door bol.com in samenwerking met Entertainment One Benelux en Mevo Reizen. Meer weten over reizen naar Tsjernobyl of over Mevo Reizen? Klik dan hier.

Bekijk de actievoorwaarden (pdf)


1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!