Naar boven

Win een reader van Sony (plus 10 boeken)

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Begin 2012 met een reader en lees voortaan digitaal. Modern en makkelijk. Uitgelicht! geeft er één t.w.v. 149 euro weg. Bovendien krijg je direct 10 digitale boeken cadeau. Deelnemen is simpel, winnen een feest!

Wij trakteren!

De laatste dagen van 2011 tikken weg. Tijd voor Uitgelicht! om te trakteren. Eén van de populairste artikelen uit het assortiment van bol.com was afgelopen jaar – zonder enige twijfel – de Sony PRS-T1. De makers van deze reader keken de looks af van z’n mobiele broer, de Xperia, met zijn gebogen lijn en hoogwaardige chrome afwerking. Dun en licht, dus makkelijk mee te nemen. Het scherm van deze reader is van de hoogste kwaliteit en biedt optimale leescondities. En dat terwijl de batterij hier niet onder te lijden heeft. Met de Sony PRS-T1 lees je wel een maand op één oplaadbeurt. Kortom, die wil je hebben!

Doe mee en deel het op Facebook!

We geven er één weg! Zomaar gratis en voor niets. En, om je direct een stukje op weg te helpen met digitaal lezen, mag je er direct 10 digitale boeken bij uitzoeken. Het enige dat je hoeft te doen is je gegevens achter te laten (en ja, we zouden het ook leuk vinden als je onderaan deze pagina ook je deelname deelt op Facebook).

Deze actie is afgelopen. Je kunt niet meer deelnemen. Houd Uitgelicht! in de gaten voor meer acties.

Doe mee en win!
Win een reader én 10 digitale boeken!
Doe mee: deel het met al je Facebook-vrienden en vul het formulier hieronder in (vóór 3 januari 15.00 uur) en maak kans.
Ik doe mee
Je bent er bijna!
Vul je gegevens in om mee te doen aan deze actie.
Ga verder
Je bent er bijna!
Voor het geval dat je wint, vragen we je ook je adresgegevens.
Verzenden
Bedankt voor je deelname!
Helaas
Er is iets mis gegaan. Je kunt maar één keer deelnemen aan een actie.

Reageer hier en praat mee!