Naar boven

Lauren Conrad Beauty

| Geschatte leestijd: 1 minuut

Voor de vrouwen die er tijdens de komende feestdagen extra goed uit willen zien, hebben een mooie boekentip gevonden. In Lauren Conrad Beauty legt ex-realitysoapster, model en stijlicoon Lauren Conrad je alles uit over make-up en uiterlijke verzorging. En omdat het bijna kerst is, geven we ook 10 exemplaren weg.

Lauren Conrad Beauty


Lauren Conrad heeft de tijd die ze doorbracht bij de realitysoaps Laguna Beach en The Hills achter zich gelaten en gaat nu door het leven als succesvol beauty-auteur. Na een aantal romans publiceerde Conrad in 2010 haar style guide: Lauren Conrad Style. Daarin geeft ze advies over hoe je er altijd fantastisch en stijlvol uit kan zien en vertelt ze hoe haar stijl zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft.

In oktober van dit jaar kwam daar een 2e adviesboek bij: Lauren Conrad Beauty. Daarin draait het meer om uiterlijke verzorging en make-up. De beste tips van haar succesvolle beauty-blog The Beauty Department lijken hun weg naar boekvorm gevonden te hebben. Lauren Conrad Beauty staat vol advies over het gebruik van make-up, maar ook bijvoorbeeld over hoe je je huid in een goede conditie houdt. In het 240-pagina’s dikke boek vind je daarnaast een groot aantal stap-voor-stap foto-tutorials die je laten zien hoe Lauren bepaalde effecten voor elkaar krijgt.

Win een exemplaar van Lauren Conrad Beauty

Het boek is nog niet in het Nederlands verschenen, maar de Engelse versie is een fantastisch cadeau voor de feestdagen. Lauren Conrad Beauty kost nu tijdelijk € 14,99, maar je hebt nu ook kans om één van de 10 exemplaren, die we weg mogen geven, te winnen. En dat is nog niet alles. Bij de 10 boeken stoppen we ook een Max Factor Masterpiece Waterproof Mascara. Dan kun je meteen een aantal tips in praktijk brengen. Wil je trouwens altijd van die mooie wimpers hebben als Lauren Conrad? Bekijk dan ook eens onze fijnste mascara’s.

Hoe kun je winnen? Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is hieronder je gegevens achter te laten. Doe dat wel vóór donderdag 20 december.


 

1/6
Aanbevolen

Reageer hier en praat mee!